+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

Bekijk Het Aanbod

Speciaal voor jou heeft Basma Weddings een prachtig aanbod dat bestaat uit 7 categorieën samengesteld om jouw droombruiloft te verwezenlijken.

Het aanbod voor jouw droombruiloft

Wij van BASMA Weddings kunnen jullie droombruiloft verwezenlijken met behulp van ons aanbod:

  • Bride stages – waar jullie op kunnen schitteren
  • Tables & chairs – zodat jullie gasten comfortabel en in stijl kunnen zitten
  • Flowers – prachtige zijden of natuurlijke bloemen voor een romantisch effect
  • Special effects – zoals laaghangende rook of kleurrijke vuurwerkfonteinen
  • Lights – die de trouwlocatie een prachtige romantische sfeer geven
  • Complete restyling – om iedere locatie om te toveren tot een waar bruiloftskasteel
  • Accessoires – zoals heerlijk geurende en romantisch ogende bloembogen

Bruidsbanken

De bride stages of bruidsbanken van BASMA Weddings zijn prachtig ontworpen en gedecoreerd. Hierdoor zijn ze een echte eye catcher en zijn ze prachtig op foto’s en video’s. Daarnaast zitten ze ook nog eens zeer comfortabel!

Tafels en bruiloftstoelen

Wij hebben in ons assortiment verschillende soorten tafels en stoelen die zeer comfortabel zitten en daarnaast ook nog eens een zeer smaakvol design hebben. Er is voor ieder wat wils, het assortiment tafels en stoelen is dan ook zeer uitgebreid doordat wij verschillende stijlen en thema’s hebben!

Bloemen voor de bruiloft

Ook bloemen zijn door ons te regelen. Je kunt hier kiezen uit echte bloemen of bloemen gemaakt van zijde. Er is te kiezen uit verschillende bloemsoorten zoals rozen, orchideeën, hortensia’s en anjers maar er is ook te kiezen uit verschillende soorten vazen. Zo is het mogelijk om voor een klassieke vaas te kiezen in de vorm van een kandelaar met meerdere armen. Ook zijn er vazen met Swarovski of kristal te verkrijgen.

Speciale effecten voor het perfecte plaatje

Wil jij graag special effects bij je bruiloft zoals rook of confetti? Ook dat is mogelijk bij ons. Het is mogelijk om vuurwerk als special effect te kiezen, maar wij hebben ook confetti in allerlei verschillende kleuren, hoge of lage rook en zelfs bellenblaasmachines. Heb jij ideeën over special effects die wij niet in ons assortiment hebben? Laat het ons dan weten, wij bereiden ons assortiment graag uit!

Bruiloft verlichting

Je kunt je bruiloft prachtig aankleden met ons assortiment aan verlichting. Zo hebben wij draaiende lampen, spotlights, sfeerverlichting in verschillende afmetingen en kleuren en lampen die de naam van jou en je partner op de muur kunnen projecteren. Ook hebben wij sprankelende dansvloer verlichting, in de vorm van LED-verlichting. Zo kun je jouw eerste dans beleven alsof je je in een sprookje bevindt!

Op zoek naar complete restyling?

Als je een trouwlocatie hebt uitgekozen die een niet zo fraai plafond heeft of totaal geen bruiloft decoratie bevat, is dat geen probleem voor ons. Wij kunnen een locatie compleet restylen waardoor de locatie precies naar jouw smaak aangekleed wordt.

Bruiloftsaccessoires

Wij hebben verschillende accessoires, zoals bruidsduiven, toegangsgates en trouwbogen. Ook hebben we verschillende snoepbuffetten en chocoladefonteinen voor de snoepfanaten. Zo geef je jouw bruiloft net dat beetje extra!

Niets is ons te gek

Er is veel mogelijk bij BASMA Weddings! Iedereen is anders en heeft iedereen andere specifieke wensen voor zijn of haar droombruiloft. Wij doen er graag alles aan om deze specifieke wensen voor jullie droomdag waar te kunnen maken. Echt niets is ons te gek. We zorgen er graag voor dat jullie en jullie gasten versteld zullen staan van hoe prachtig jullie trouwlocatie er uit ziet. Graag gaan we met jullie in gesprek over de aankleding van bruiloft.

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for basmaweddings needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on June 1, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page