+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

Bekijk Het Aanbod

Speciaal voor jou heeft Basma Weddings 7 categorieën samengesteld om jouw droombruiloft te verwezenlijken.

Wil Je Prachtige Romantische Bruiloft Decoratie Huren?

Gaan jullie binnenkort trouwen en ben zijn jullie op zoek naar een professioneel bedrijf waar jullie bruiloft decoratie kunnen huren? Zoek dan niet verder, want voor het huren van allerlei soorten bruiloft decoratie zijn jullie bij ons van BASMA Weddings aan het juiste adres! De juiste aankleding van de bruiloft kan jullie droomdag helemaal compleet maken. Wij van BASMA Weddings ontwikkelen bijzondere versieringen voor jullie bruiloft en toveren iedere trouwlocatie om tot een prachtig droomdecor dat jullie echt nooit meer zullen vergeten. Of jullie nou decoratie willen huren voor bijvoorbeeld een Turkse, Marokkaanse, Hindoestaanse of Indische bruiloft. Wij van BASMA Weddings passen de styling van de bruiloft helemaal naar jullie wens aan, zodat jullie de dag van jullie leven zullen herinneren als een waar sprookje uit jullie dromen. We dragen met veel plezier bij aan jullie prachtige bruiloft.

Bruiloft Decoratie Huren Bij BASMA Weddings

De aankleding van de bruiloft kan jullie bruiloft tot een compleet volmaakt plaatje maken. Wij van BASMA Weddings maken het mogelijk om veel verschillende soorten bruiloft decoratie te huren voor jullie speciale dag. We bieden een uitgebreid aanbod aan bruiloft decoraties aan waar jullie een keuze uit kunnen maken, waardoor er ook voor jullie speciale dag de perfect bruiloft decoratie bij zit die jullie dag nog mooier maakt. Iedereen heeft immers een andere stijl en een andere smaak, daar zijn wij ons van bewust. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan, zodat jullie de bruiloft decoratie bij ons kunnen huren die perfect bij jullie persoonlijkheid en specifieke wensen past. We kunnen werkelijk waar iedere stijl creëren die jullie maar wensen, echt niets is ons te gek! Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het decoreren van allerlei soorten bruiloften van allerlei culturen. Of jullie nou groots uit willen pakken of jullie bruiloft minimalistisch willen vieren, wij van BASMA Weddings verzorgen graag de versiering van jullie prachtige bruiloft. Hierbij houden we rekening met jullie behoeften en unieke wensen, want jullie trouwdag draait helemaal om jullie.

Decoratie En Styling naar wens dankzij BASMA Weddings

Alles is mogelijk op het gebied van decoratie, want bij ons van BASMA Weddings kun je bruiloft decoratie huren in iedere stijl die jullie maar wensen. Zo wordt jullie bruiloft de perfecte bruiloft waar jullie altijd al van gedroomd hebben. Jullie kunnen bij ons terecht voor decoratie huren van een Turkse bruiloft of voor het huren van decoratie voor een Marokkaanse bruiloft. Maar ook als jullie decoratie willen huren voor een Afghaanse, Hindoestaanse, Libanese, Arabische, Indische, Antilliaanse of bijvoorbeeld Syrische bruiloft kunnen jullie de aankleding van de bruiloft met een gerust hart aan onze professionals van BASMA Weddings overlaten. Ook zorgen wij met alle liefde voor prachtige romantische bloemen, maar ook voor vele andere benodigdheden zoals lampjes die de locatie een prachtige romantische sfeer geven. We doen er alles aan om jullie tevreden te stellen, zodat jullie altijd met een positieve herinnering terugdenken aan jullie droombruiloft.

Het Aanbod Voor Jouw Droombruiloft

Wij van BASMA Weddings kunnen jullie droombruiloft decoreren met de volgende decoraties:

  • Bride stages – waar jullie op kunnen schitteren
  • Tables & chairs – zodat jullie gasten comfortabel en in stijl kunnen zitten
  • Flowers – prachtige zijden of natuurlijke bloemen voor een romantisch effect
  • Special effects – zoals laaghangende rook of kleurrijke vuurwerkfonteinen
  • Lights – die de trouwlocatie een prachtige romantische sfeer geven
  • Complete restyling – om iedere locatie om te toveren tot een waar bruiloftskasteel
  • Accessoires – zoals heerlijk geurende en romantisch ogende bloembogen

Bruidsbanken

De bride stages of bruidsbanken van BASMA Weddings zijn prachtig ontworpen en gedecoreerd. Hierdoor zijn ze een echte eye catcher en zijn ze prachtig op foto’s en video’s. Daarnaast zitten ze ook nog eens zeer comfortabel!

Tafels en bruiloftstoelen

Wij hebben in ons assortiment verschillende soorten tafels en stoelen die zeer comfortabel zitten en daarnaast ook nog eens een zeer smaakvol design hebben. Er is voor ieder wat wils, het assortiment tafels en stoelen is dan ook zeer uitgebreid doordat wij verschillende stijlen en thema’s hebben!

Bloemen voor de bruiloft

Ook bloemen zijn door ons te regelen. Je kunt hier kiezen uit echte bloemen of bloemen gemaakt van zijde. Er is te kiezen uit verschillende bloemsoorten zoals rozen, orchideeën, hortensia’s en anjers maar er is ook te kiezen uit verschillende soorten vazen. Zo is het mogelijk om voor een klassieke vaas te kiezen in de vorm van een kandelaar met meerdere armen. Ook zijn er vazen met Swarovski of kristal te verkrijgen.

Speciale effecten voor het perfecte plaatje

Wil jij graag special effects bij je bruiloft zoals rook of confetti? Ook dat is mogelijk bij ons. Het is mogelijk om vuurwerk als special effect te kiezen, maar wij hebben ook confetti in allerlei verschillende kleuren, hoge of lage rook en zelfs bellenblaasmachines. Heb jij ideeën over special effects die wij niet in ons assortiment hebben? Laat het ons dan weten, wij bereiden ons assortiment graag uit!

Bruiloft verlichting

Je kunt je bruiloft prachtig aankleden met ons assortiment aan verlichting. Zo hebben wij draaiende lampen, spotlights, sfeerverlichting in verschillende afmetingen en kleuren en lampen die de naam van jou en je partner op de muur kunnen projecteren. Ook hebben wij sprankelende dansvloer verlichting, in de vorm van LED-verlichting. Zo kun je jouw eerste dans beleven alsof je je in een sprookje bevindt!

Op zoek naar complete restyling?

Als je een trouwlocatie hebt uitgekozen die een niet zo fraai plafond heeft of totaal geen decoratie bevat, is dat geen probleem voor ons. Wij kunnen een locatie compleet restylen waardoor bijvoorbeeld lelijke leidingen weggewerkt kunnen worden en de locatie precies naar jouw smaak aangekleed wordt met prachtige decoratie!

Bruiloftsaccessoires

Wil je extra accessoires in de bruiloft decoratie? Dat is uiteraard mogelijk. Wij hebben verschillende accessoires, zoals bruidsduiven, toegangsgates en trouwbogen. Ook hebben we verschillende snoepbuffetten en chocoladefonteinen voor de snoepfanaten. Zo geef je jouw bruiloft net dat beetje extra!

Niets Is Ons Te Gek

Er is veel mogelijk bij ons van BASMA Weddings op het gebied van bruiloft decoratie huren. Daarnaast is iedereen anders en heeft iedereen andere specifieke wensen voor zijn of haar droombruiloft. Wij doen er graag alles aan om deze specifieke wensen voor jullie droomdag waar te kunnen maken. Alles is mogelijk bij ons op het gebied van bruiloft decoratie huren. Echt niets is ons te gek. We zorgen er graag voor dat jullie en jullie gasten versteld zullen staan van hoe prachtig jullie trouwlocatie er uit ziet. Graag gaan we met jullie in gesprek over de aankleding van bruiloft.

Bespreek Je Wensen Met BASMA Weddings

Voor het huren van decoratie van jullie bruiloft staat BASMA Weddings voor jullie klaar. Of jullie nou decoratie willen huren voor een Turkse bruiloft, een Marokkaanse bruiloft of een bruiloft van een andere cultuur. Voordat we alles uit de kast halen voor de aankleding van jullie bruiloft, gaan we eerst graag met jullie in gesprek over jullie specifieke wensen voor de decoratie van de bruiloft. Misschien hebben jullie al prachtige decoratie gezien op de website en willen jullie direct een offerte aanvragen. Dat kan natuurlijk! Dan kunnen jullie gerust contact met ons opnemen. Ook wanneer jullie vragen hebben over wat wij van BASMA Weddings voor jullie kunnen betekenen voor de aankleding van jullie droombruiloft spreken we graag met jullie. We zijn alle dagen van de week dag en nacht telefonisch bereikbaar op 06-45838505 en 033-7009703.

Neem contact op
info@basmaweddings.nl
033-700 97 03
06-458 385 05
Heb je een vraag?