+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

Kies jouw accessoires

De mooiste dag van je leven verdient een prachtige setting. Maak een keuze uit onze unieke collectie.

Bannier event Ali B

Names

Bloemenbogen voor je grote dag

Florence

Witte bruidsduiven op de bruiloft van Najib Amhali

Bruidsduiven

Sweet buffet

Sweet candybar

Accessoires - Taarttafel op je grote dag

Cake table

Chocolade fontein

Chocolate fountain

Sprookje

Extra accessoires zijn er om jouw trouwfeest een extra vleugje te geven of juist naar een andere demensie te brengen. Bruiloft accessoires zijn er in verschillende hoedanigheden en kunnen zo breed getrokken worden als je zelf wilt. Je kunt het zo zien: het dure pak en stijf gestreken overhemd van de bruidegom krijgt altijd een luxere/ chiquere uitstraling als er manchetknopen bij worden gedragen. De bruidsjurk van de bruid krijgt altijd een afgemaakte look als er een sluier bij wordt genomen. Dat is exact wat BASMA Weddings aanbiedt binnen haar accessoires. Wij maken alles nog een extra tikkeltje af.

Design

Ook bij de accessoires is het een kunst om goed na te denken over welk verrassingselement je wilt inbrengen. In dit geval heeft BASMA Weddings besloten om het oog en de tong te strelen. Bij het samenbrengen van deze twee aspecten mondt dit uit in prachtige accessoires in de vorm van bruidsduiven, toegangsgates en trouwbogen voor in de open lucht. Voor de snoepfanaten onder ons heeft BASMA Weddings de beste snoepbuffetten en chocoladefonteinen weten te bemachtigen.

Stijlen

Onze accessoires passen vlekkeloos in elk gekozen interieur en zijn zelfs aanpasbaar aan jouw wensen. BASMA Weddings is van mening dat niets onmogelijk is en is bereid om de juiste styling van de door jou gekozen accessoires zo aan te passen dat het past binnen jouw droombeeld.

Zekerheden

Hier kan je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil jij authentiek en bijzonder. Onze missie en drijfveren zitten in het uit laten komen van jouw dromen. BASMA Weddings is altijd opzoek naar datgene om jou grote dag een bijzondere draai te geven met als doel je dromen tot een hoger dimensie brengen.

Betrouwbaar

Elke detail is ontzettend belangrijk voor jou. En hoe weet jij of een dienst betrouwbaar is? Luister naar je gevoel, want die laat je nooit in de steek. BASMA Weddings zal niet vragen haar te vertrouwen. Nee, wij laten jou dit ervaren vanaf de eerste ontmoeting tot je vertrek van je wedding ballroom.

Behulpzaam

In een periode waar jij zoveel moet regelen kun je wel wat behulpzaamheid gebruiken. BASMA Weddings neemt veel stress van je over door met je mee te denken. Wij gaan verder dan alleen waarvoor je ons hebt gevraagd. Zo hou je tijd over voor jezelf, je partner en de mooiste dag van je leven.

Bereikbaar

Niets is zo vermoeiend als je dienst niet goed bereikbaar is. Het zorgt voor stress en een onzeker gevoel. BASMA Weddings streeft ernaar om 24 uur per dag, zeven dagen bereikbaar te zijn. Wij zijn bereikbaar via e-mail, telefoon, sms, WhatsApp, LinkedIn- Facebook- en Instagram-Messenger.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Je bent 1 stap verwijderd van
je sprookjes accessoires