Kies jouw accessoires

De mooiste dag van je leven verdient een prachtige setting. Maak een keuze uit onze unieke collectie.

Sprookje

Extra accessoires zijn er om jouw trouwfeest een extra vleugje te geven of juist naar een andere demensie te brengen. Bruiloft accessoires zijn er in verschillende hoedanigheden en kunnen zo breed getrokken worden als je zelf wilt. Je kunt het zo zien: het dure pak en stijf gestreken overhemd van de bruidegom krijgt altijd een luxere/ chiquere uitstraling als er manchetknopen bij worden gedragen. De bruidsjurk van de bruid krijgt altijd een afgemaakte look als er een sluier bij wordt genomen. Dat is exact wat BASMA Weddings aanbiedt binnen haar accessoires. Wij maken alles nog een extra tikkeltje af.

Design

Ook bij de accessoires is het een kunst om goed na te denken over welk verrassingselement je wilt inbrengen. In dit geval heeft BASMA Weddings besloten om het oog en de tong te strelen. Bij het samenbrengen van deze twee aspecten mondt dit uit in prachtige accessoires in de vorm van bruidsduiven, toegangsgates en trouwbogen voor in de open lucht. Voor de snoepfanaten onder ons heeft BASMA Weddings de beste snoepbuffetten en chocoladefonteinen weten te bemachtigen.

Stijlen

Onze accessoires passen vlekkeloos in elk gekozen interieur en zijn zelfs aanpasbaar aan jouw wensen. BASMA Weddings is van mening dat niets onmogelijk is en is bereid om de juiste styling van de door jou gekozen accessoires zo aan te passen dat het past binnen jouw droombeeld.

Zekerheden

Hier kan je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en te doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat ieder detail telt. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou tevreden te maken.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand gaan heel ver. Wij ontstressen door net iets meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat het totaalplaatje van je bruiloft op orde is en niet alleen ons aandeel.

Bereikbaar

Wij begrijpen als geen ander dat je in de aanloop naar de grote dag veel geregel op je afkrijgt. Daarom doen wij ons uiterste best om altijd voor je klaar te staan. Ook wij zijn individuen met een privé-leven, maar wij beloven onze klanten 24/7 bereikbaarheid.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Je bent 1 stap verwijderd van
je sprookjes bride stage