Sorry, no posts matched your criteria.

Kies jouw accessoires

De mooiste dag van je leven verdient prachtige omgeving. Kies uit onze collectie.

Sprookje

Extra accessoires zijn er om datgene wat je hebt een extra vleugje te geven of juist datgene naar een ander demensie te brengen. Bruiloft accessoires zijn er in verscillende hoedanigheden en kunnen zo breed getrokken worden als je zelf wilt. je kunt het zo zien: de dure pak en stijf gestreken overhemd van de bruidegom krijgt altijd een luxere/chiquere look als er manchetknopen bij worden gedragen. De bruidsjurk van de bruid krijgt altijd een afgemaakte look als er een sluier bij wordt gedragen. Dat is exact wat BASMA Weddings aanbiedt binnen haar accessoires. Wij maken alles nog een extra tikkeltje af.

Design

Ook bij de accessoires is het een kunst om goed na te denken welk gedeelte van de hersenpan je wilt triggeren. In dit geval heeft BASMA Weddings besloten om het oog en de tong te willen pleasen. Bij het samenbrengen van deze twee aspecten mondt dit uit in prachtige accessoires in de form van bruidsduiven, toegangsgates en trouwbogen voor in de open lucht. Voor de snoepfanaten onder ons heeft BASMA Weddings de beste snoepbuffetten en chocoladefonteinen weten te bemachtigen.

Stijlen

Onze accessoires passen vlekkenloos in elk gekozen interieur en zelfs aanpasbaar aan jouw wensen. BASMA Weddins is van mening dat niets onmogelijk is en zijn bereid om de juise styling van de door jou gekozen accessoires zo aan te passen dat het past binnen jou dromen.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou happy te krijgen.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat je totale bruiloft in orde is en niet alleen ons aandeel.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn mensen en hebben een privéleven, maar wij beloven onze klanten 24/7 bereikbaarheid.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Je bent 1 stap dichtbij voor
je sprookjes bride stage