Kies jouw accessoires

De mooiste dag van je leven verdient een prachtige setting. Maak een keuze uit onze unieke collectie.

Sprookje

Extra accessoires zijn er om jouw trouwfeest een extra vleugje te geven of juist naar een andere demensie te brengen. Bruiloft accessoires zijn er in verschillende hoedanigheden en kunnen zo breed getrokken worden als je zelf wilt. Je kunt het zo zien: het dure pak en stijf gestreken overhemd van de bruidegom krijgt altijd een luxere/ chiquere uitstraling als er manchetknopen bij worden gedragen. De bruidsjurk van de bruid krijgt altijd een afgemaakte look als er een sluier bij wordt genomen. Dat is exact wat BASMA Weddings aanbiedt binnen haar accessoires. Wij maken alles nog een extra tikkeltje af.

Design

Ook bij de accessoires is het een kunst om goed na te denken over welk verrassingselement je wilt inbrengen. In dit geval heeft BASMA Weddings besloten om het oog en de tong te strelen. Bij het samenbrengen van deze twee aspecten mondt dit uit in prachtige accessoires in de vorm van bruidsduiven, toegangsgates en trouwbogen voor in de open lucht. Voor de snoepfanaten onder ons heeft BASMA Weddings de beste snoepbuffetten en chocoladefonteinen weten te bemachtigen.

Stijlen

Onze accessoires passen vlekkeloos in elk gekozen interieur en zijn zelfs aanpasbaar aan jouw wensen. BASMA Weddings is van mening dat niets onmogelijk is en is bereid om de juiste styling van de door jou gekozen accessoires zo aan te passen dat het past binnen jouw droombeeld.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Je bent 1 stap verwijderd van
je sprookjes accessoires