Kies jouw Amaria & Mida

Amaria & Mida van BASMA Weddings op de mooiste dag van je leven. Voor een traditioneel een sprookjesachtig moment halverwege je Marrokaanse bruiloft avond. Kies een van de Amaria & Mida uit onze collectie die bij jullie bijzondere bruiloft past. Of ga met ons in gesprek voor een custom made voor een unieke Amariaat

Bijzonder Amariaat

Amaria & Mida is heel belangrijk op jullie grote dag. Het is een bijzonder traditioneel moment voor halverwege je Marokkaanse bruiloft avond. Niets is belangrijker dan een prachtig Amaria & Mida waar je altijd al van hebt gedroomd. Speciaal voor jullie bijzondere dag hebben wij diverse Amariaat ontwikkeld. Ben je niet overtuigd van het assortiment dat wij hebben gecreëerd? Inspireer BASMA Weddings en wij ontwikkelen samen met jou je custom made Amariaat.

Custom made Amaria

Naast onze collectie collectie Amariaat kunnen wij op maat gemaakte Amaria voor je ontwikkelen. Met een costum made Amaria zorg je dat je je uniek bent, maar het toch persoonlijk houd op je grote dag. Laat je inspireren op onze thema pagina voor inspiratie van de mogelijkheden voor jullie bruiloft. Op deze pagina vind je veel meer Amaria ingedeeld naar concept. Denk bijvoorbeeld aan het bijzonder thema bohemian of botanische tuinen. Je begeeft je als het ware in de natuur in een prachtig gedecoreerde ballroom doormiddel van deze bruiloft decoratie.

Aanpak

Zo pakken wij het aan!

Bel, e-mail of whatsapp ons

Online bestellen of plan een intake

Bij de intake komen alle wensen aan bod

Na de intake sturen wij een offerte

Alle afspraken op papier. Deal!

Werkwijze

Tot op de puntjes alles in orde!

Wij nemen al het werk uit handen.

Wij verzorgen je wensen

Wij werken met een glimlach

Het resultaat is sprookje...

Na afloop alles netjes opgeruimd

Extra’s

De extra’s inclusief bij de stages:

Strak design geleverd

Schoon en keurig geleverd

Ook voor je partner

Alles op zijn plek

Kleding mannen meegeleverd

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.