liefde is spanning

Liefde is spanning, prikkels, twijfels…

Liefde is…

De titel zegt het al, liefde is spanning, prikkels en twijfels. Liefde is een ongekend gevoel dat uit het uiterste innerlijke ik kan komen. Op het moment dat je iemand tegenkomt die die ene snaar diep in jou weet te raken. Het is iets wat jou en mij zomaar kan overkomen zonder dat je daar naar opzoek bent. Erger nog het zit altijd daar waar je het niet verwacht en als je het tegenkomt dan kan het je hart en ziel raken. Het kan ervoor zorgen dat je volledig uit balans raakt en je niet helemaal helder kan denken. Je merkt dat de ander of jij zelf nu ineens net de dingen gaat doen die je normaal niet doet. Of normaal anders zou doen.

Liefde is niet rood, paars en roze

Voor alle duidelijkheid: liefde is niet rood, paars en roze, niet met veertjes, hartjes en dagdromen. En helemaal niet iets wat alleen voor meisjes is. Het is net zo goed een klap in je gezicht of een stevig gesprek waar je enkele dagen enorm bedroefd om bent en vervolgens jezelf vermant. Je tranen droogt en de draad weer oppakt daar waar je die gelaten hebt.

Prikkels en twijfels

Als de liefde goed gestemd is dan kan het voelen alsof je op een roze wolk zweeft. Helaas brengt liefde ook prikkels en twijfels. Deze prikkels zorgen ervoor dat je direct van die roze wolk wordt afgehaald en terug wordt gezet in het heden en nu. Je wordt wakker geschud door de waan van de dag.
Het leven is zacht en hard van karakter en kan ingericht worden zoals je dat zelf wenst.  Mijn advies is dan ook: richt je leven zo in dat deze volledig in harmonie staat met je eigen gevoelens, wensen, idealen en accepteer je eigen tekortkomingen in de liefde. De prikkels en twijfels die gepaard gaan met zuivere liefde geven jou net een schop onder je kont om te reflecteren op je eigen ik.

Meer mooie woorden van Fatima El Baghadadi? Bekijk het oorsprong van het huwelijk op basmaweddings.nl
Meer over BASMA Weddings en haar bijzondere creatie, bekijk onze Instagram.

Post a Comment