Blogs

Welkom bij de blogs van BASMA Weddings. Laat je inspireren door onze maandelijkse blogs van BASMA Weddings blogs met verhalen over bruiloften, organisatie, huwelijk, fashion, liefde of heel praktisch tips & tricks voor je grote dag. Wij delen in onze blogs regelmatig diverse interessant onderwerpen. Bekijk hieronder alle blogs van BASMA Weddings.

Blogs vol inspiratie

Wij halen onze inspiratie voor blogs uit meer dan alleen de bruiloften die wij verzorgen. Maar wij proberen diverse onderwerpen aan bod te brengen in onze blogs. Heb jij ideeën voor leuke blogs of wil je blogs schrijven voor BASMA Weddings, dan ben je van harte welkom. Neem gerust contact op via info@basmaweddings.nl of telefonisch via onze algemene nummer en wie weet staan je blogs online op deze pagina. Deze blogs worden natuurlijk ook gedeeld in onze social media accounts zodat zoveel mogelijk mensen onze blogs lezen. Voor meer inspiratie bekijk onze Youtube Channel.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.