De stad Hilversum is een perfecte stad om jouw bruiloft in te houden. Hilversum is een prachtige stad waar je zowel een bohemian als een chique bruiloft kan houden. Door de authentieke straatjes en de fleurigheid van de stad is het een droomlocatie voor jouw bruiloft. Je kunt er ook prachtige plantdecoratie vinden zoals, palmen, bloemen, planten, zijden bloemen en nog veel meer. Een bruiloft in Hilversum met de Franse invloeden van ons Versailles concept is van te dromen. Ben je nog niet zeker over of jij een Versailles concept wilt? Lees deze blog dan even door en wie weet is het wat voor jou!

De perfecte middenstukken voor jouw droombruiloft

Een bruidsboeket is als te ware een handtas van de bruid. Daarom is een bruidsboeket bij niet te missen op jouw grote dag. Voor een bruiloft in Hilversum raad ik het Versailles concept aan van BASMA Weddings. Voor dit Franse thema hebben wij 3 verschillende bruidsboeketten samengesteld: de Yellow roses, Gold spring en de Sunshine blossom. Klassiek, met een moderne twist. Mooier kun je het niet hebben toch?

Naast bruidsboeketten, kun je bij BASMA Weddings ook terecht voor middenstukken. Uiteraard hebben wij deze ook in Versailles style. De bijzondere middenstukken van Versailles geven een rustige, luxe uitstraling. Deze klassieke stijl is perfect voor diegene die in stijl wilt trouwen in de prachtige lichte kleuren wit en ivoor. Dit concept zorgt voor een “classy” sfeer waar iedereen zich op zijn best voelt. Wij hebben 3 middenstukken die je kunt huren bij BASMA Weddings en die perfect bij jouw bruiloft in Hilversum passen. Dit zijn de: Pink Dream, Versailles Sky Flowers en de Pretty Pampas.

 

Bloemen huren in Hilversum

De decoratie van het Versailles concept is in Empirestijl. Dit is een Franse stijl die in Parijs is ontstaan. De stijl is geïnspireerd door de Egyptische cultuur en Romeinse bouwkunst, deze zie je daarom ook terug in onze decoratie. Natuurlijk kan jouw bruiloft geen bloemen missen. Om echt een typische bruiloft te geven met een Versailles concept heb je echt deze bloemen nodig: pampas, rozen en orchideeën. Deze bloemen kun je in allerlei verschillende kleuren bij BASMA Weddings huren. Kies je voor kalme kleuren zoals wit of roze? Of wil je toch fellere kleuren zoals rood of blauw? Dit alles is te huren bij BASMA Weddings, speciaal voor jouw droomdag. Wil je een specifieke kleur? Ook dan kun je bij ons terecht.

Heb je na het lezen van deze blog nog meer inspiratie nodig voor jouw Versailles bruiloft in Hilversum? Neem even een kijkje op onze site. Mocht je andere ideeën hebben, ook dan luisteren we graag.