Een van de nieuwste bloemen decoratie trends in Den Bosch is de Zonnebloem. Je bruiloft versieringen met deze unieke bloem kan met echte bloemen of met satijnen bloemen. In de zomer kun je veel verse Zonnebloemen gebruiken en heb je verschillende manieren om deze op jouw bruiloft in Den Bosch terug te laten komen. Iedereen wil zijn bruiloft decoreren met prachtige bloemen. Ze geven een romantische sfeer en je hebt ze in elke kleur. Bij bloemen op je bruiloft moet je echt groots indruk maken op je familie en vrienden. Denk vooral aan een bloemenboog, bloemstukken op tafel, bloemen op pilaren en bloemen in mooie vazen. Bij BASMA Weddings kun je een grote variatie aan bloemen decoratie huren.

De mooiste bloemen decoratie voor een bruiloft

De Zonnebloem is een van de bekendste bloemsoorten. Met zijn lange stelen en enorme gele bloem is hij onmiskenbaar. De Zonnebloem komt oorspronkelijk uit centraal en zuid Amerika en staat voor veel mensen symbool voor de zon en liefde. Zo krijgt jouw bruiloft een sfeer van betrokkenheid, geluk en bewondering. De ideale bloem dus voor jouw romantische bruiloft in Den Bosch.

 

Bruiloft bloemstukken huren en meer bij BASMA Weddings

Het is echt onmisbaar om geen bruiloft decoratie bloemen te hebben. Wij van BASMA Weddings hebben veel ervaring met verschillende bloemstukken. Als je de mooiste bloemen decoratie wilt voor jouw bruiloft dan kun je bij ons verschillende opties vinden zoals de: Wave Flower met Zonnebloemen, Circle of love, een mix van lage verse bloemen, Babylon of de Sky Flower. Wij kunnen in al deze stukken satijnen of verse Zonnebloemen mengen. Naast de genoemde bloemen decoratie, hebben wij op de website nog genoeg andere stijlen waarbij de beroemde Zonnebloem gebruikt kan worden. 

Wat wellicht ook een trendy idee is, is een bloemenboog waarin Zonnebloemen verwerkt zijn. Zo maak je een fleurige, happy entree. Als de dag dan niet goed begint, weet ik het ook niet! Bij BASMA Weddings kun je verschillende bloemenbogen huren. Deze komen in verschillende variaties voor. Heb jij al een concept, maar wil je toch Zonnebloemen erin verwerkt hebben? Ook hier kunnen wij bij helpen!

Heb jij na het lezen van deze blog veel inspiratie voor jouw bruiloft op kunnen doen op het gebied van bloemen decoratie? Weet je zeker dat je Zonnebloemen wilt gebruiken? Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou verder om je bloemen boog of bloemstukken te creëren. Weet je het nog niet zeker? Bekijk onze website voor meer inspiratie of neem even contact met ons op zodat we samen kunnen brainstormen.