Bruiloft decoratie zonder bloemen, kan natuurlijk niet. Bloemen zijn eigenlijk wel een must voor op je bruiloft in Nijmegen. Ze zijn sierlijk, geven een gevoel van luxe af en gaan eeuwig mee. De sfeer wordt er meteen gezelliger en romantischer op. Wil jij een mooi ‘boeket’ dat geen verzorging nodig heeft? Kies dan voor een “droog bloemen boeket”! Er is veel keus aan bloemen en ze hebben allemaal een eigen betekenis. Zo betekent de rode roos ‘ik geef je al mijn liefde’. De oranje variant staat voor passie. En de witte roos betekent eenheid en pure liefde. Zo zijn er nog veel meer kleuren en soorten die andere betekenissen hebben. Zoek ze eens op en kijk welke het beste bij je past!

De populairste bloemen decoratie voor een bruiloft in Nijmegen

Dit zijn de 10 meest populaire bloemen in Nijmegen:

  • Gardenia
  • Hortensia
  • Welriekende lathyrus
  • Stephanotis
  • Peony (Pioenroos)
  • Ranunculus bloem
  • Lelietje van Dalen (meiklokje)
  • Calla Lelie
  • Tulp 
  • Roos

Deze bloemen zijn ideaal te combineren met prachtige veren. Je hebt ze in verschillende maten en kleuren en ze geven een erg trendy en sierlijk effect. Het concept Bohemian past perfect bij het veren thema. Kies welke kleuren het beste bij jouw bruiloft in Nijmegen passen en wij fixen de decoratie ervoor. Je zou kunnen kiezen voor zachte en nude kleuren of juist voor wat fellers en opvallende kleuren gaan. Een groot voordeel van veren in jouw boeket is dat ze niet zwaar zijn, dus je kan zoveel toevoegen als je zelf wilt!

 

Prachtige bloemen decoratie met veren van Basma Weddings

Bij BASMA weddings hebben wij veel keus aan bloemen en kleuren. Wij hebben bijvoorbeeld een prachtige bloemenbogen die u zou kunnen huren. Op onze website vindt je de details hiervan. Als jij graag in het middelpunt staat, is de bloemenboog  perfect voor jou. Je bent omringd met prachtige bloemen in verschillende kleuren, wie wil dat nou niet? Ook zou je die bloemenboog kunnen aanvullen met prachtige veren naar jouw keus. Zo maak je het effect nog wat spectaculairder.

 BASMA Weddings verhuurt ook prachtige bloemstukken en middenstukken. We hebben veel verschillende vormen, maten, soorten en kleuren waar je uit kunt kiezen. Deze bloemstukken zijn ideaal als je, je tafel wilt decoreren. Voeg er wat veren aan toe en beleef het bijzondere en mooie effect op jouw bruiloft in Nijmegen. Dit allemaal in combinatie met sfeerverlichting of kaarsjes, maakt het alleen maar mooier en romantischer.

Heb jij na het lezen van deze blog veel inspiratie voor jouw bruiloft op kunnen doen op het gebied van bloemen decoratie? Weet je zeker dat je bloemen in combinatie met veren wilt gebruiken? Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou verder om je bloemen boog of bloemstukken te creëren. Weet je het nog niet zeker? Bekijk onze website voor meer inspiratie of neem even contact met ons op zodat we samen kunnen brainstormen.