Lampjes en lichtjes zijn erg belangrijk voor de sfeer en look op jouw bruiloft. Of je nu kiest voor een romantische bruiloft met kaarsen en kandelaars of een Bohemian vibe met lampionnen, het is bijna wel noodzakelijk om goed over de bruiloft verlichting na te denken. Wij hebben de leukste verlichting en effecten voor jouw Turkse bruiloft in Hilversum bij BASMA Weddings.

 

Bruiloft verlichting in Hilversum

De verlichting op een bruiloft bepaald natuurlijk heel erg de sfeer en de aankleding. Daarom biedt BASMA weddings genoeg mogelijkheden waar jij met jouw partner uit kunt kiezen. Een paar voorbeelden zijn onze Movingheads. Movingheads zijn bewegende lichtelementen en kunnen tot bijna 360 graden draaien. Deze elementen bewegen bijvoorbeeld mee op de muziek. Dit zorgt ervoor dat alle belangrijke momenten van de bruiloft goed verlicht en te zien zijn, wat uiteraard ook handig is voor het filmmateriaal. Ook kun je bij BASMA Weddings te gekke dansvloeren vinden. Deze zijn te huur in de maten Medium en Large. Het is maar net hoe groot de locatie is waar jij jouw Turkse Bohemian bruiloft in Hilversum viert. Wil je meer iets out of the box dan hebben wij bijvoorbeeld ook Projecties. Projecties op jouw bruiloft maakt het natuurlijk nog spectaculairder. Het is ook een leuke en unieke manier om de gasten te verrassen op de bruiloft. Wij van BASMA Weddings bieden heel veel mogelijkheden aan voor jouw unieke projectie en je kunt het zo persoonlijk en romantische maken als je zelf wilt. Dit waren een paar voorbeelden van wat wij bieden qua bruiloft verlichting maar er zijn nog veel meer mogelijkheden! 

Onvergetelijke effecten

Ook bieden wij verschillende soorten effecten die je kunt gebruiken op jouw Turkse  Bohemian bruiloft in Hilversum. Wij hebben bijvoorbeeld Laaghangende Rook voor een echt ‘’in de wolken” gevoel, Vuurwerk om jouw bruiloft onvergetelijk te maken, Confetti voor een echt feestelijk effect en nog veel meer! Neem eens een kijkje op onze website voor nog veel meer inspiratie.

 

Turkse bruiloft met een podium

BASMA Weddings is erin gespecialiseerd om elke ruimte om te toveren tot een waar bruiloft kasteeltje. Of je nou in een gymzaal, aula of in een budgetruimte trouwt, elke ruimte kan omgetoverd worden. Het is een goede keuze om jouw locatie te combineren met een bruids podium van BASMA Weddings. Wij bieden drie verschillende maten van podiumdelen aan, namelijk 40, 60 en 80 cm. Jouw bride stage kan zo magisch en prachtig gemaakt worden als dat je zelf wilt. Met bijvoorbeeld bloemen, een bruidsbank en kaarsen wordt het al snel magisch.

Heb je na het lezen van deze blog nog meer inspiratie nodig voor jouw Turkse bruiloft in Hilversum? Neem even een kijkje op onze site. Ben je er al van overtuigd dat je een bruiloft met een podium wilt? Of heb je meer informatie nodig over de verschillende licht effecten? Neem gerust contact met ons op.