De Botanische stijl wordt ook wel de Urban Jungle-stijl genoemd vanwege het gebruik van planten, natuurachtige prints en natuurlijke materialen. De stijl wordt ook geassocieerd met de Mediterrane, de botanische tuinen in het zuidelijke gedeelte van Spanje. Tegenwoordig trekken wij dit thema mee naar binnen zodat we ook dan kunnen genieten van al dat fijne groen. Door de juiste Botanische bruiloft decoratie neer te zetten kunnen wij dit prachtige thema overbrengen op jouw bruiloft in Eindhoven! Zie je het al voor je? Naar het altaar lopen en vergezeld zijn door de bezienswaardigheden en geluiden van de natuur? De Botanische bruiloft biedt een ontspannen en prachtige sfeer aan waar je gasten zeker van zullen genieten.

 

Zo komt het Botanisch decoratie concept tot leven

Planten maken een bruiloft levendig, het geeft kleur en het straalt een soort rust uit. Maar niet alleen planten behoren tot de Botanische stijl, maar ook de kleurkeuze en hout bijvoorbeeld. Je haalt eigenlijk de natuur naar binnen. Het kan overweldigend zijn, al die verschillende prints en kleuren, maar daarom staan wij voor jou klaar! Wij kunnen de juiste decoratie inzetten zoals bride-stages, boeketten, middenstukken en servies. Maar denk ook aan verlichting en effecten. Wij hebben een uitgebreid assortiment waar zeker weten iets moois tussen zit voor de Botanische bruiloft in Eindhoven. Neem een kijkje naar onze Bohemian stage bijvoorbeeld en de Circle of love middenstuk. Bij BASMA Weddings verhuren wij zelfs servies geïnspireerd door de Botanische tuin. Wat voor party items je ook kiest, wij zullen met onze expertise de perfecte bruiloft decoratie neerzetten voor jouw Botanische bruiloft.

 

 

Ons Botanische tuin concept past perfect bij de lente

Naast dat de Botanische stijl heel mooi is, past het perfect bij de lente; zeker nu de lente voor de deur staat. Veel mensen vieren graag hun bruiloft in de lente. Het is zonnig maar niet té warm, de vogeltjes fluiten en de natuur is kleurrijk want de bloemetjes groeien weer aan de bomen. Je zou als extra decoratie kunnen denken aan bijvoorbeeld groene bladeren/takken als naamkaartjes en houten stoelen! Alles bij elkaar is de lente dus echt perfect voor een Botanisch thema op jouw bruiloft in Eindhoven!

Mocht je meer willen weten over de Botanische stijl in Eindhoven en wat we jou kunnen bieden? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake via het kopje ‘contact’ op onze website of klik hier.