Wil jij ook de mooiste Turkse bruiloft in Zwolle om de belangrijkste dag van je leven te vieren? Bij ons kun je de mooiste bruiloft decoratie huren om dit waar te maken. Wij denken niet klein en wij doen er alles aan om jouw gasten te verrassen. We hebben een aantal concepten bij elkaar gezocht die wij het beste vinden passen bij een Turkse bruiloft. Natuurlijk is het ook mogelijk om op onze site een kijkje te nemen. Misschien vind je zelf wel iets beter passen en dat mag natuurlijk altijd!

De meest passende concepten voor jouw Turkse droomfeest

Bij een Turkse bruiloft denk ik aan groots en spectaculair, daarom heb ik de meest opvallende en spectaculaire concepten gekozen. Ik heb gekozen voor; het Wonderland en het Libanese concept. Het Wonderland concept lijkt net uit een sprookje te komen, overal zijn mooie lichtjes, bloemen, kaarsjes en noem zo maar op. De vele lichtjes geven een romantisch gevoel en dat is perfecte bruiloft decoratie voor een Turkse bruiloft in Zwolle. Het Libanese concept is ook erg mooi, ook veel lichtjes maar wat meer kleur in vergelijking met het Wonderland concept. Bij dit concept maken we gebruik van erg veel bloemen Zijden bloemen of verse bloemen, die keus is aan jou. Hier denken we ‘out of the box’ en laten we niks klein, we willen graag jouw droombruiloft waar maken en daar gaan we dan ook 100% voor.

De keuze is reuze bij BASMA Weddings

BASMA Weddings doet ook aan restylen. Met onze restyling kun je je trouwlocatie omtoveren tot een paleisje. De mooiste dag van je leven verdient een prachtige omgeving. BASMA Weddings is erin gespecialiseerd om elke ruimte om te toveren tot een waar bruiloft kasteeltje met prachtige bruiloft decoratie. Of je nou in een gymzaal, aula of in een budgetruimte trouwt, elke ruimte kan omgetoverd worden tot jouw droom locatie. Wij doen dit al jaren in diverse locaties in Nederland, Belgie & Duitsland. Door dit te kiezen is het gemakkelijker om je bruiloft het meest origineel mogelijk te maken. Door verschillende onderdelen te combineren lukt het vaak om een hele andere sfeer te creëren. Je kunt kiezen voor bruidsduiven en vlinders, een leuk welkomst bord of een special entrance; er is keuze genoeg. Ook hebben wij bijzondere effecten om je gasten mee te verrassen en om de volle aandacht mee te trekken waar dat nodig is, zoals een mooie rook laag door middel van droogijs of maak je misschien gebruik van onze ‘bubble blower’? Wij hebben dus echt alles om jouw Turkse bruiloft in Zwolle zo bijzonder mogelijk te maken, door onze kennis samen met onze feestdecoratie in te zetten.

Mocht je meer willen weten over ‘decoratie voor een Turkse bruiloft’ en wat we jou kunnen bieden, wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake via het kopje ‘contact’ op onze website of klik hier.