In het mooie Utrecht vind je de zaal Perla Palace. Een zaal waar BASMA Weddings vaker bruiloften heeft voorzien van de mooiste bloemen en feest en bruiloft decoratie. De mooiste bruiloft versiering voor deze zaal kun je zeker bij ons vinden. Lees verder voor een impressie van de zaal en hoe je deze het beste kunt versieren.

De mooiste bloemen decoratie voor een bruiloft in Perla Palace

Perla Palace heeft 2 zalen beschikbaar voor partyverhuur en meer. Een kleine zaal en een grotere zaal. Deze kunnen tot wel 1050 gasten ontvangen! De zalen hebben een moderne look en zijn wit van kleur. Zo zijn er dus vele verschillende concepten en thema’s die hierbij kunnen passen. Je mag dus lekker los gaan met je ideeën. Voor de mooiste bloemen decoratie voor deze zaal kun je bij Basma Weddings onder andere unieke middenstukken nemen. Voor deze locatie raad ik de Flowerbowl Natural of de Blossom Bomen aan. Deze hoge middenstukken passen zeer goed bij Perla Palace vanwege het hoge plafond en de niet zo drukke ruimte. Zo zullen de centerpieces zeker opvallen. 

Op deze locatie bevindt zich ook een originele trap die versiert kan worden met bloemen. De mooiste bloemen voor jou bruiloft decoratie hiervoor zijn onze satijnen witte bloemen. Hiermee vullen wij de gehele trap rand mee. Wanneer je dan via de trap jouw entrance maakt, zal het er als een waar sprookje uitzien.

Overige feestartikelen te huur bij BASMA Weddings 

Andere bruiloft decoratie items van BASMA Wedding die perfect zullen passen bij Perla Palace in Utrecht zijn de Orchid of Versailles bride stages, de Dubai tafels en Dior stoelen, het Minimalistische servies en glaswerk en natuurlijk onze rookeffecten. 

Omdat de zalen licht van kleur zijn, kun je qua special effects het beste onze sfeerverlichting kiezen. Deze geven namelijk lichteffecten in verschillende kleuren. Ook ons vuurwerk geeft een extra magische sfeer voor de bruiloften in Perla Palace. Genoeg keuze dus vanuit BASMA Weddings voor deze mooie zaal in Utrecht! 

Ga jij ook trouwen in de Perla Palace in Utrecht en wil je de mooiste bruiloft decoratie hebben? Den ben je van harte welkom bij Basma Weddings. Op de website kun je al onze feestartikelen en decoratie bekijken.