Een bruiloft geïnspireerd door ons kikkerlandje. Dit zagen wij de afgelopen jaren steeds populairder worden en ook steeds meer koppels kiezen ervoor om een Nederlandse decoratie bruiloft te hebben. Natuurlijk als jou dit iets lijkt dan is dit artikel helemaal iets voor jou! Dit kan je niet missen op een Nederlandse bruiloft in Arnhem: Delfts blauw als je uitgangs kleur! Appeltaart, oliebollen of drop, allemaal manieren om de gasten zoetig te verwelkomen op jouw Delftse bruiloft! Om jouw Nederlandse bruiloft zo perfect mogelijk te maken moeten er ook fantastische lichteffecten zijn, een prachtig podium en natuurlijk bruiloft verlichtingen. Dit is allemaal te huur bij BASMA Weddings.

De Nederlandse bruiloft in Arnhem

Vroeger waren er veel bijzondere tradities bij een Nederlandse bruiloft die nu nog steeds gedaan worden. Vroeger werden de dochters van de familie gezien als ‘bezit’. De vaders droegen zorg voor hen, en moesten ervoor zorgen dat hen niets overkwam. Op het moment dat de dochter in het huwelijksbootje stapt, geeft de vader deze verantwoordelijkheid over aan de bruidegom. Dit wordt traditioneel gedaan door haar weg te geven aan het altaar, waarbij hij de hand van zijn dochter aan haar aanstaande man wordt overhandigd. Heel romantisch dus allemaal. Maar wil je nou ECHT iets romantisch hebben op jouw droomdag in Arnhem? Kies dan voor duiven.

Duiven symboliseren liefde, vrede en verbondenheid. Het perfecte symbool dus voor op een trouwdag. De kleur wit (daarom worden dus altijd witte duiven losgelaten) staat voor puurheid. Als je allebei een duif vanuit de handen loslaat, vliegen die dezelfde richting uit, trouw aan elkaar. Tegenwoordig zie je ook steeds meer dat meerdere duiven tegelijkertijd losgelaten worden vanuit een mand. Ook bij BASMA Weddings is het mogelijk om duiven te huren voor jouw bruiloft in Arnhem. Deze heten bij ons de Bruidsduiven Basic en Premium.

De perfecte lichteffecten voor de Nederlandse bruiloft

Voor de Nederlandse bruiloften kun je de kleuren rood, wit en blauw goed combineren. Dit effect kun je ook krijgen door middel van het gebruik van onze verschillende lichteffecten. Neem bijvoorbeeld de Sfeerverlichting Medium, Sparkle Led verlichting Medium of de Low Fog Excellent. Deze drie zijn perfect te combineren met verschillende decoratie thema’s op jouw bruiloft in Arnhem.

Heb je na het lezen van deze blog nog meer inspiratie nodig voor jouw Nederlandse bruiloft in Arnhem? Neem even een kijkje op onze site. Of neem contact met ons op als je overige vragen hebt.