Je eerste dans of de binnenkomst van je trouwlocatie is een bijzonder moment. Maar deze maak je wel heel speciaal met bijvoorbeeld licht effecten. Op je huwelijksfeest creëer je graag een mooie en gezellige sfeer. De juiste bruiloft verlichting is hiervoor van groot belang. Als je het romantisch wilt maken gebruik je bijvoorbeeld verlichting die van onder naar boven schijnt. Of wil je een echte eye- catcher op je bruiloft? Dan zijn de kristallen kroonluchters een goed idee. Wil je al helemaal een indruk achterlaten op de gasten? Ga dan voor een van onze unieke bruiloft podiums. Deze zijn allen in details te vinden op onze website BASMA Weddings.

Het perfecte podium op jouw Marokkaanse bruiloft in Almere

Marokkaanse bruiloften zijn vaak groot en feestelijk en daarom behoort bijvoorbeeld ‘Marrakech nights’ tot een van deze thema’s. De bruiloft kent behalve veel traditionele rituelen ook gewoontes die nauw verbonden zijn met de cultuur. Dit is de dag waarop groots wordt uitgepakt, zowel in decoratie, kleding als het eten. Niets is te veel. Bekijk meer over Marrakech nights en traditionele Marokkaanse bruiloften op onze website. Tot dit concept behoort bijvoorbeeld luxe decoratie, tapijten en lampen in aardetinten, verzadigd rood, goud en oranje. Bij BASMA weddings hebben wij veel keus voor jouw bruiloft podium. Wij hebben dan ook een prachtig Marrakech thema podium voor jouw Marokkaanse bruiloft in Almere. De magische rode stad Marrakech is betoverend. Alles wat je daar ziet of beleefd laat een bijzonder belevenis bij je achter. Als je eerder bent geweest zul je dit zeker beamen en herkennen. Speciaal voor de liefhebbers van Marrakech en haar intieme kleuren en romantische stijlen hebben wij de Marrakesh style decor ontwikkeld. Een prachtig setting voor een traditionele marokkaanse bruiloft setting. De Marrakech stage is een echte aanrader hiervoor.

Bijpassende lichteffecten voor op jouw Marokkaanse bruiloft in Almere

Licht op jouw bruiloft is eigenlijk wel van essentieel belang, het bepaald de sfeer en look van jouw bruiloft. Bij BASMA weddings hebben wij veel verschillende lichteffecten die jij zou kunnen gebruiken op jouw Marokkaanse bruiloft in Almere. Wij hebben bijvoorbeeld Volgspots. Dit zijn lichten die perfect zullen zijn voor de eerste dans met jou en jouw partner. De focus is helemaal op jullie gelegd en dan kunnen alle gasten jullie perfect zien. Je creëert zo een mooie en intieme sfeer voor dit speciale en bijzondere moment! Ook hebben wij een prachtige Led Dansvloer. Wie wilt nou geen dansvloer? Het werkt eigenlijk als een soort magneet, met deze LED verlichtte dansvloeren trek jij zeker de aandacht van de gasten en wilt iedereen dansen! Ook wordt natuurlijk zo de openingsdans mooi verlicht en zijn jullie goed te zien. Wij hebben nog veel meer keus op de website van BASMA weddings, neem eens een kijkje en kijk wat het beste bij jou past!

Heb je na het lezen van deze blog nog meer inspiratie nodig voor jouw Marokkaanse bruiloft in Almere? Neem even een kijkje op onze site. Ben je er al van overtuigd dat je een Marokkaanse bruiloft wilt? Of heb je meer informatie nodig over de verschillende podiums? Neem gerust contact met ons op.