Voor de Afghaanse bruiloft in Ede heeft BASMA Weddings de mooiste bruiloft decoratie beschikbaar. Op de Afghaanse bruiloft zien wij vooral witte decoratie artikelen, en details in de kleur groen, roze of lila. En niet vergeten, heel veel lekker eten! Voor elk moment van jouw Afghaanse wedding in Ede hebben wij de juiste decoratie te huur.

De mooiste Afghaanse bruiloft in Ede

Wat we bij BASMA Weddings vooral zien op een Afghaanse bruiloft zijn witte tafels en stoelen, grote opvallende middenstukken, witte en roze bloemen en mooie kleurrijke lichteffecten. Ook de bride stage mag opvallen. Deze is meestal wit van kleur of juist het tegenovergestelde; een uitgesproken kleur! Omdat er ook meestal een uitgebreide catering is op een Afghaans feest, is een goede tafeldecoratie belangrijk. Denk hierbij aan tafellinnen, servetten in de kleur groen of roze bijvoorbeeld om een accent te geven en het juiste servies. Bij BASMA Weddings kun je zeker voor het glas en servieswerk terecht, maar ook ander partyverhuur items zijn bij ons te vinden.

Bij BASMA Weddings huur je de ideale feest decoratie voor jouw bruiloft

De decoratie voor een Afghaanse bruiloft in Ede bevindt zich tussen het Libanese en Bollywood concept. De mooiste tafels voor dit romantische evenement zijn onze Dubai tafels. Deze zijn namelijk wit van kleur met een uniek design dat licht geeft. Zo kun je de perfecte combinatie maken tussen het witte decoratie met roze of lila lichteffecten. Voor de feest decoratie op de tafels kun je het zo mooi maken als je wilt. Kies bijvoorbeeld voor onze klassieke witte linnen, maar maak het af met servetten in een specifieke kleur. En vergeet niet de Marrakech serviesset van Basma Weddings te huren. Deze past namelijk perfect bij de Afghaanse tafeldecoratie. 

Bloemen decoratie is ook zeer belangrijk op de Afghaanse bruiloft in Ede. Meestal zijn dit grote middenstukken zoals je ook bij ons Libanese bruiloft concept ziet, die een mooie indruk achterlaten. Bekijk bijvoorbeeld de Flowerbowl Natural of Blossom Bomen. Deze centerpieces hebben een roze accent, wat perfect past bij dit thema. Om een nog grotere indruk op jouw gasten achter te laten, is de Angels stage ideaal. Dit is podium met een uniek design en verschillende gekleurde bloemen. Mocht je iets minder kleurigs willen hebben maar wat wel bij de Afghaanse bruiloft in Ede past? Dan is ook de Florence stage een goede keuze. 

Voor de mooiste bruiloft decoratie kun je bij Basma Weddings terecht. Wij verhuren unieke decoratie items die zeker geschikt zijn voor de Afghaanse bruiloft in Ede. Neem gerust een kijkje op onze website of Social Media kanalen voor het gehele assortiment. Wij bij Basma Weddings staan graag voor je klaar om jouw speciale dag memorabel te maken!