Nijmegen is een prachtige stad en ligt bij de provincie Gelderland. Het is ook een prachtige plek voor een bruiloft met het bruiloft thema Bohemian. Het is mogelijk de oudste stad van Nederland! Hierdoor zul je genoeg inspiratie op kunnen doen wat voor bloemen en stijlen passen bij jouw Bohemian bruiloft. Genoeg mogelijkheden voor een onvergetelijke dag in Nijmegen en ook genoeg plekken om te decoreren naar jouw wens.

Het natuurlijke van een Bohemian bruiloft

Bij een Bohemian bruiloft draait alles om warmte, vriendelijkheid en samen zijn met moeder natuur. Daarom is het concept op je bruiloft als een pagina uit een betoverend sprookjesboek dat tot leven komt! Het zachte en romantische gevoel dat aards is en geïnspireerd is door de prachtige natuur. Het concept ‘Bohemian bruiloft’ komt oorspronkelijk van de term ‘Bohemian’, een term die gebruikt werd voor Roma-zigeuners. Dit concept is voor hen die de belangrijkste dag van hun leven wil vullen met natuur, cultuur en drang om de wereld te ontdekken. Bekijk ons YouTube kanaal voor meer inspiratie.

Zo kies je de perfecte bruiloft decoratie voor het Bohemian concept

Met een mooie stad als Nijmegen, een unieke locatie en BASMA Weddings, kunnen wij u een betoverende Bohemian bruiloft verzorgen. De aankleding van uw bruiloft is erg belangrijk, het is uw speciale dag die natuurlijk onvergetelijk moet zijn! Het concept maar ook de styling en locatie moeten samen worden gebracht tot een geheel en daar kunnen wij voor zorgen. Wij hebben een professioneel team van weddingplanners, een groot assortiment aan decoratie en prachtige elementen die gebruikt kunnen worden van bloemen maar ook tot speciale belichting. Voor de Bohemian bruiloft zou je het beste kunnen kijken naar ons Bohemian meubilair, bruidstaart en zelfs servies. Neem gerust  een kijkje op onze site voor meer inspiratie!

 

Ben je getriggerd om ook een Bohemian bruiloft te kiezen voor jouw huwelijksfeest in Nijmegen? Bekijk dan ons assortiment op de website of neem contact met ons op. Meer blogs van BASMA Weddings? Bekijk de blog pagina op basmaweddings.nl. Meer over BASMA Weddings en haar bijzondere creaties met speciale effecten, bekijk onze Youtube channel.

Door Selena van Welbergen