De flower wall (bloemen muur), een muur van bloemen, is een van de populairste decoratie trends in de trouwwereld van dit moment. En terecht, want zo’n flower wall is een echte eyecatcher en perfect voor een bruiloft. Het ziet er op foto’s prachtig en bijzonder uit en wordt daarom ook vaak gebruikt als achterwand voor de fotos. Maar als je er eenmaal voor staat en de bloemen ziet, dan ervaar je pas echt hoe mooi en gaaf het is. De flowerwall is ideaal als entree voor jouw trouwlocatie in Apeldoorn, maar het kan bijvoorbeeld ook als achtergrond van een fotobooth, sweettable of ceremonie gebruikt worden.

Bloemenmuur in Apeldoorn op jouw bruiloft

Waarom zou je een saaie achtergrond kiezen als je het ook mooi kan versieren met deze prachtige bloemdecoratie op jouw bruiloft? De Flowerwall zagen we eerst alleen bij beroemdheden maar tegenwoordig zien we het veel vaker bij anderen. In Nederland wordt het ook steeds populairder, en daar hoort Apeldoorn dus ook bij. De meest voorkomende maat voor een flower wall (bloemen muur) is 2 a 2,5 meter. Het ligt er natuurlijk aan hoe groot de zaal is en hoeveel mensen er komen. Zo kun je de keuze maken of jij juist een kleinere muur wilt of een wat grotere. Bij BASMA weddings is bijna alles wel mogelijk. Zo beschikken wij over een 3D bloemen muur of normale flowerwall varianten. Het hangt er natuurlijk vanaf wat het beste bij jou en jouw stijl past. Op onze website kun je inspiratie op doen en het assortiment bekijken. De mogelijkheden voor een bloemenmuur zijn haast onbeperkt en daarnaast eenvoudig om aan te passen.

Andere bloemdecoratie voor op jouw sprookjesachtige bruiloft

Bij BASMA weddings bieden we verschillende soorten bloemen en mogelijkheden aan. Je kunt bij ons prachtige bloemenbogen huren. Die kun je bijvoorbeeld bij de taart tafel neerzetten als achtergrond, of juist bij de bride stage zodat jij echt het middelpunt bent en alle aandacht op jou is. Ook creëert dit een romantische en luxe sfeer. Daarnaast hebben wij ook een collectie van diverse bloemstukken die je kunt huren voor bijvoorbeeld naast de bride stage of juist voor op de tafel als prachtige toevoeging op het geheel. Hand in hand kunnen wij voor jou te werk gaan in Apeldoorn, om er een droomfeest van te maken.

Heb jij na het lezen van deze blog veel inspiratie voor jouw bruiloft op kunnen doen op het gebied van bloemen decoratie? Weet je zeker dat je een bloemenmuur wilt? Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou verder om je bloemen boog of bloemstukken te creëren. Weet je het nog niet zeker? Bekijk onze website voor meer inspiratie of neem even contact met ons op zodat we samen kunnen brainstormen.