Het is belangrijk om te weten wat voor bloemen je wilt op je droombruiloft, om die vervolgens natuurlijk bij Basma Weddings te huren. Echte bloemen zijn natuurlijk leuk, maar niet voor altijd. Zijden bloemen zijn de nieuwe kunstbloemen en ze zijn razend populair in Amsterdam. Ze gaan oneindig lang mee, en dat is natuurlijk fijn, ook hebben ze geen water nodig en geeft het minder rommel dan echte verse bloemen. Wij zetten graag de mooiste bruiloft decoratie van satijnen bloemen voor je neer. Je kunt bij ons de prachtigste bloemstukken en bloemenbogen huren. Echte verse bloemen of satijnen… die keus is compleet aan jou.

Waarom zijden bloemen populair zijn in Amsterdam

Zijden bloemen zijn leuk omdat ze anders zijn. Wat is er dan anders? Nou, de stof is erg soepel door de manier waarop de stof gemaakt is. Maar het mooiste en meest opvallende van de stof Satijn is dat de stof heel echt lijkt en zacht aan voelen. Je lijkt het niet heel veel tegen te komen, maar dit komt omdat het alleen van dichtbij te zien is dat ze niet vers zijn. Zijden is een fijne stof op je bruiloft omdat het ‘luxe’ uitstraalt. Voor die reden is het een populair bloemen concept in Amsterdam. Wij zorgen bij BASMA Weddings dat de satijnen bloemen mooi zullen passen bij de rest van de decoratie die we zullen neerzetten op jouw evenement. 

De juiste bruiloft concept van Basma Weddings

Bij de zijden bloemen past eigenlijk elk concept wel, maar om gebruik van het feit te maken dat ze niet echt zijn, en dus goedkoper,  denk ik toch dat hij het beste past bij Wonderland, Versailles en het Libanese concept. Deze drie concepten zijn wat uitgebreider en zijn vaak veel groter en is het dus erg handig om niet alleen verse bloemen te gebruiken.. Het is ook leuk dat je voor gouden bloemen kan gaan, met echte verse bloemen gaat dit natuurlijk wat lastiger. Of ga je voor lichtroze of misschien wel blauw? Alles past zo goed bij de zijden bloemen en het zal je gasten zeker verrassen. Als je er nog niet helemaal zeker over bent, wees niet bang om contact met ons om te nemen om te vragen naar onze mening of advies. Wij staan voor je klaar zodat we de mooiste bruiloft decoratie voor je neer kunnen zetten in Amsterdam.

Mocht je meer willen weten over ‘Zijden bloemen in Amsterdam en wat we jou kunnen bieden, wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake via het kopje ‘contact’ op onze website of klik hier. Ook voor andere vragen of inspiratie kun je altijd bij Basma Weddings terecht.