Je hebt rozen en je hebt de pioenroos. Deze mooie bloem is perfect voor een bruidsboeket. De Pioenroos komt het vaakst voor in de kleuren wit, roze, rood en paars. Dit zijn ook de meest gekozen kleuren voor bloemen decoratie bij een bruiloft in Amersfoort. In combinatie met andere bloemen en groen, creëren wij bij Basma Weddings de meest unieke bruidsboeketten voor jouw grote dag!

De mooiste bloemen decoratie voor een bruiloft in Amersfoort

Naast het veelal gebruik van rozen voor diverse bloemendecoratie bij Basma Weddings, komt ook de pioenroos steeds vaker voor. Pioenrozen hebben een mooie fleurige kleur, van roze en paars tot aan basic wit. Het mooie van de pioenroos is de grootte. Het vult namelijk een bloemstuk of bruidsboeket goed op. Zo heb je dus ook minder bloemen nodig om een groot masterpiece neer te zetten op jouw bruiloft in Amersfoort. Bij Basma Weddings komt de pioenroos daardoor vaker voor, zowel als verse of zijden bloem. 

Pioenrozen worden het meest gebruikt in het bruidsboeket. Maar ook voor middenstukken en andere tafelversiering is deze bloem een goede keuze. Neem bijvoorbeeld een kijkje naar onze Renaissance Peony Flowers. Zelfs bij een bride stage kan gebruik gemaakt worden van deze prachtige bloem. Zo heb je bijvoorbeeld de Angels, Bohemian, Florence of Amarah stage waar pioenrozen in voorkomen.

Een uniek bruidsboeket met pioenrozen

Wil je een bruidsboeket met de geliefde pioenroos hebben? Keuze genoeg bij Basma Weddings. Zo heb je het bloemdecoratie item van ons Libanese, Marrakech en Bollywood concept om uit te kiezen. Deze zeer unieke bloemstukken zijn  te huur voor jouw bruiloft in Amersfoort. Wij garanderen dat ze zeker de show zullen stelen op jouw grote dag! Neem een kijkje op onze website onder het kopje ‘ Bruidsboeketten’ om het assortiment te zien. Mocht je overigens een ander bruidsboeket bij ons hebben gezien wat je meer aanspreekt, en wil je er graag pioenrozen in verwerken? Neem dan even contact met ons op en dan kijken we samen hoe we het mooiste boeket van Amersfoort in elkaar kunnen zetten voor je.

Ben jij een bruid uit Amersfoort en wil je ook de meest eye-catching bruidsboeket in handen hebben? En ben je verliefd op de mooie pioenroos? Neem dan snel contact met ons op en wij zorgen ervoor dat jouw unieke bruidsboeket klaar staat voor de mooiste dag van jouw leven! Je kunt ons mailen, bellen of berichten via de website.