De Orchideeën zijn een van de mooiste bloemen die je kunt gebruiken voor jouw bruiloft decoratie in Rotterdam. Bij BASMA Weddings kunnen wij ook zeker iets met de orchideeën. Als je deze prachtige orchideeën wilt gebruiken in een bloemenboog of bloemstukken huren ben je zeker aan het goede adres! De Orchidee is de meest bekende sier bloem in Nederland. Deze prachtige kamerplant staat bekend om de mooie bloem met veel kleuren diversiteit. De Orchidee komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië en Australië. In de natuur groeit deze plant vooral in bomen, spleten in rotsen of op sterke luchtdoorlatende grond (zoals humus). In Nederland is de meest bekende en populairste soort de Orchidee Phalaenopsis. Deze soort van de orchideeën zie je ook veel terug bij verschillende bloemen decoratie voor bruiloften in Rotterdam

De perfecte bloemen decoratie voor jouw bruiloft

Bloemen zijn echt niet te missen op een bruiloft. Je wilt ook zeker de juiste en goede bloemen hebben als je een fantastisch feest gaat vieren. Bij BASMA Weddings zijn wij erin gespecialiseerd om prachtige bloemen decoraties te maken. Leuke details voor op de tafel is om orchideeën op alle borden van de gasten te leggen. Zo krijgen ze een klein seintje mee dat de Orchidee de hoofdbloem is op jouw feest in Rotterdam.

Bij BASMA Weddings hebben wij al vaker gewerkt met orchideeën. Hier is een selectie van bloemstukken die je bij ons kunt huren die perfect gaan met de orchideeën. Je hebt de Floral Waterfall, Blossom bomen, Sky flower en de Blossom explosion. Genoeg keuze voor ieder die net iets anders wilt! Vind je deze middenstukken niks voor jouw bruiloft in Rotterdam? Wij kunnen natuurlijk een gepersonaliseerde bloemstuk voor jouw droombruiloft decoratie maken.

De mooiste bloemenbogen huren bij BASMA Weddings

Bij BASMA Weddings hebben wij diverse bloemstukken en bloembogen al gecreëerd. Het is natuurlijk ook mogelijk om jouw eigen gepersonaliseerde bloemenboog te maken voor jouw feest in Rotterdam. De volgende bloemenbogen passen perfect met de orchideeën bloemen. De “Bloemen Prieel” is perfect als je een simpele bloemenboog wilt. In deze bloemenboog kun je makkelijk een mix van diverse prachtige orchideeën verwerken. Je kunt daarbij een keuze maken tussen verse bloemen of zijden bloemen. De “Zijden bloemen toog” is ook een prachtige bloemenboog waarin de orchideeën prachtig zullen staan. Hierin kun je gebruik maken van verschillende kleuren orchideeën of andere bloemen naar keuze.

Heb jij na het lezen van deze blog veel inspiratie voor jouw bruiloft op kunnen doen op het gebied van bloemen decoratie? Weet je zeker dat je orchideeën wilt gebruiken? Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou verder om je bloemen boog of bloemstukken te creëren. Weet je het nog niet zeker? Bekijk onze website voor meer inspiratie of neem even contact met ons op zodat we samen kunnen brainstormen.