Verse bloemen ruiken niet alleen heerlijk, ze zijn ook zeker mooi om naar te staren. Zo zijn verse bloemen dus ook een ideale keuze voor jouw bruiloft in Den Haag. In Nederland heb je een divers assortiment aan bloemen voor gebruik in het alledaagse leven en op speciale gelegenheden. Van rozen, anjers, zonnebloemen tot aan tulpen! Per seizoen komen er weer nieuwe verse bloemen bij, maar er blijft altijd genoeg keuze voor de decoratie op jouw bruiloft in Den Haag.

De mooiste verse bloem van Nederland

Om te kiezen welke bloemen het beste bij jouw feest passen, moet je beginnen te bedenken wat jouw bruiloft thema is. Kies je bijvoorbeeld een specifieke kleur die je terug wilt laten komen, of een combinatie van kleuren? Of focus je op een concept van Basma Weddings en ga je voor de bijbehorende bloemen? Gelukkig komen verse bloemen in verschillende kleuren en zal er zeker voor jouw bruiloft in Den Haag een perfecte optie tussen zitten. 

Bij Basma Weddings kun je een keuze maken tussen verse bloemen, zijden bloemen of een combinatie ervan. Vergeet niet dat specifieke verse bloemen niet altijd verkrijgbaar zijn in verband met het seizoen of beschikbaarheid. Ze hebben ook best wat onderhoud nodig en moeten daarom op de dag zelf of de avond ervoor ingekocht worden. Aan verse bloemen hangt ook vaak een prijskaartje en ze zijn soms moeilijk te ‘bewerken’ om in het decoratie item te passen. Maar is het het waard? Zeker! Er zitten namelijk ook veel positieve kanten aan het gebruik van verse bloemen. Allereerst ruikt de gehele bruiloft zaal naar de fleurige bloemen. Verse bloemen zijn een plaatje om de gehele dag naar te staren. Ze zijn vooral perfect te gebruiken in een middenstuk. En wanneer het feest voorbij is, kun je als je daar interesse in hebt, de bloemen meenemen en laten opdrogen ter herinnering aan jouw grote dag.

Voor deze decoratie items kun je gebruik maken van verse bloemen

Verse bloemen worden meestal gebruikt in onze bruidsboeketten en middenstukken. Bij Basma Weddings komt de verse roos het meeste voor in de bloemstukken, omdat dit toch DE bloem van de romantiek is. De rozen worden meestal gecombineerd met groen. Eucalyptus, takken, gipskruid zijn een aantal hiervan. Mocht je liever een andere bloem in het middenstuk willen hebben dan kan dat uiteraard! Naast het huren van bloemstukken en bruidsboeketten, kun je ook voor een bloemenboog of bride stage verse bloemen decoratie gebruiken. Bij een bloemenboog kan bij een zijkant of het geheel versierd worden. Bij een bride stage kunnen verse bloemen zowel aan het podium gehangen worden, in een vaas gezet worden op onze stage balken of op de tafel geplaatst worden. Mocht je verse bloemen willen gebruiken op jouw bruiloft in Den Haag maar niet in grote aantallen? Kies dan voor een mooie bloem decoratie wat op het servies gelegd kan worden. Een mooie servet van Basma Weddings erbij en jouw feest decoratie is compleet!

Voor de mooiste verse bloemen decoratie voor jouw bruiloft in Den Haag, kun je bij Basma Weddings terecht. Wij verhuren unieke decoratie items waarvoor de mooiste verse bloemen gebruikt worden. Neem gerust een kijkje op onze website of Social Media kanalen voor het gehele assortiment. Wij bij Basma Weddings staan graag voor je klaar om jouw speciale dag memorabel te maken!