Bloemenbogen zijn een mooie, romantische manier om het ja-woord onder te zetten, vooral in het prachtige Zwolle. Je kan het er in principe overal voor gebruiken want het is gewoon prachtige decoratie item voor op een bruiloft, verjaardag, babyshower, etc. Wij bij BASMA Weddings hebben een gevarieerd assortiment aan verschillende bloemen om hier wat moois van te kunnen maken, en dit neer te zetten op jouw droombruiloft in Zwolle. Je hebt de keus uit onze zijden bloemen of verse bloemen. Als die keus is gemaakt kunnen wij een mooie bloemenboog creëren die je bij ons kunt huren. Ook voor andere dingen zoals bruidsboeketten, kun je bij ons bruiloft decoratie huren, maar ook natuurlijk voor de niet bloem-gerelateerde decoratie is bij Basma Weddings te vinden. 

De Rozenboog is een ware eye-catcher

Ik vertel je waarschijnlijk niet iets nieuws als ik zeg dat rozen één van de meest populaire bloemsoorten zijn, om in te trouwen maar natuurlijk ook om bijvoorbeeld een huis mee op te fleuren. Rozen zijn super romantisch en dat is natuurlijk genoeg reden om een bloemenboog hiervan bij ons te huren voor je bruiloft. Ga je voor rode rozen of toch wit? Of misschien een hele andere kant op, dat mag natuurlijk ook. En wij zouden graag deze taak in handen willen nemen op jouw bruiloft in Zwolle perfect te maken. Ook als een boog niet helemaal jouw ding is, dan kun je de mooiste bloemstukken huren bij BASMA Weddings.

Kleuren spreken op jouw bruiloft in Zwolle

De kleur(en) die je kiest om in je bruiloft mee te nemen zijn zeer belangrijk, omdat iedere kleur zijn eigen sfeer met zich mee brengt. Zo staat rood bijvoorbeeld voor romantiek, energiek, kracht, en passie. Dit is natuurlijk een geweldig gevoel om je gasten te geven op je bruiloft. Maar blauw geeft een gevoel van betrouwbaarheid, ontspanning, oprechtheid en stabiliteit. Dit klinkt natuurlijk ook geweldig. Of wat dacht je van geel? Geel staat voor optimisme, enthousiasme, spontaniteit en geluk… wie wilt er nou geen geluk op haar of zijn bruiloft? 

Zo heeft elke kleur een betekenis en een bepaald gevoel wat die kleur met zich meebrengt, en is het dus best belangrijk om hierover na te denken. Daarom zijn rozen zo fijn. Ze zijn mooi in elke kleur en zijn van zichzelf al romantisch, dus welke kleur je ook kiest… romantiek zal er af spatten als je voor een bloemenboog van rozen kiest. Laat ons weten hoe jouw droombruiloft er uit ziet en dan zullen wij er alles aan doen om dit waar te maken!

Mocht je meer willen weten over ‘Bloemenboog in Zwolle’ en wat we jou kunnen bieden, wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake via het kopje ‘contact’ op onze website of klik hier.