De Nederlandse bruiloft in Amersfoort kun je het beste organiseren in samenwerking met Basma Weddings. Wij hebben speciaal voor de Nederlandse trouwerij een specifieke bruiloft concept bedacht, namelijk het Delftse concept. Bij dit concept hebben wij ook een bride stage, bruidsboeket en glas en servies set gecreëerd. Mocht je liever iets anders willen, dan is er nog genoeg aan keuze in ons assortiment.

Het Delftse concept van de Nederlandse bruiloft

Voor een Nederlandse bruiloft in Amersfoort kun je alle kanten opgaan met het versieren en decoreren. Maar voor de echte traditionele koppels onder ons die het toch echt op zijn Hollands willen hebben, is er het Delftse bruiloft thema van Basma Weddings beschikbaar. Een traditionele Hollandse bruiloft, met een molen als trouwlocatie en Delfts blauwe feest decoratie. Natuurlijk kan dit thema op elke locatie ingezet worden, maar hoe klassieker hoe beter. Het Delftse concept beschikt over diverse bride stages waar je uit kunt kiezen. Wil je de Delftse grachten als achtergrond, dan is onze Delfts blauwe grachtengordel een ideale stage. Mocht je iets klassiekers hebben met witte en blauwe bloemen dan valt de keuze op de Delfts Blauwe Bloemen ringen of het Delfts Blauwe Prieel.

Ook hebben wij speciaal voor de Nederlandse bruiloft in Amersfoort een bijpassend bruidsboeket gemaakt voor de lieve bruid. Zo kun je kiezen uit Sophisticated Tulips, Blue Cloud of Raindrop Roses. Zeer unieke bruidsboeketten waar je zeker mee zult stralen! En waar je nog meer mee kunt stralen is het Delfste Glorie servies en glaswerk. Deze set bestaat uit witte borden en bekers met blauwe details en zilveren bestek. De mooiste bruiloft decoratie voor de Hollandse bruiloft in Amersfoort kun je bij Basma Weddings vinden.

Overige partyverhuur artikelen voor bruiloft versiering van Basma Weddings

Om een beetje in de sfeer van het witte en blauwe feest decoratie te blijven, raad ik voor de Nederlandse bruiloft in Amersfoort ook ons Winter Wonderland concept aan. Dit thema captured de wonderen van de sneeuw en de winter. Het servies en glaswerk van Winter Wonderland bestaat bijvoorbeeld uit lichtblauwe borden zo breekbaar als ijs, en de bride stage heeft tientallen lichtjes die een extra romantische sfeer geven aan jouw bruiloft. Mocht je toch nog heel iets anders vinden, bekijk dan de overige bruiloft concepten op de website.

Ben je helemaal excited voor jouw Hollandse bruiloft in Delfste style? Neem dan contact met ons op zodat we snel aan de slag kunnen! Mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan gerust weten via het contactformulier op de website, via telefoon of via onze Social Media kanalen. Wij bij Basma Weddings staan graag voor je klaar om jouw speciale dag memorabel te maken!