Afghaanse bruiloften zijn uniek, met zowel traditionele als moderne invloeden. De meeste bruiloften worden in de zomer gehouden zodat alle familieleden er bij kunnen zijn. De zaal is prachtig gedecoreerd met feestdecoratie met verschillende bloemen en kaarsen. Bij de bruiloft worden vaak felle en veel decoratieve decoratie gebruikt. Hierbij kan je zeker niet missen met de mooiste bruiloft decoratie voor jouw Afghaanse bruiloft in Den Bosch. Dit is bij BASMA Weddings geen probleem! Wij kunnen voor jouw Afghaanse bruiloft prachtige bruiloft versieringen maken en ook kunnen wij de partyverhuur doen. Ook benieuwd geworden naar dit concept? Lees verder om nog meer inspiratie op te doen. 

De mooiste bruiloft decoratie in Den Bosch 

Afghaanse bruiloften in Den Bosch worden vaak gevierd met veel kleuren en veel decoratie. Verse bloemen en veel kaarsen vallen daarom zeker niet te missen bij jouw Afghaanse bruiloft. Deze 3 concepten passen daarom het best bij dit evenement: Wonderland, Bollywood en Marrakech. Hierbij kun je ook prachtige bride stages kiezen. Deze bridal stages passen het best bij een Afghaanse bruiloft: Mandap green, Winter wonderland bride stage, Mandap old pink, Bollywood beige of Marrakesh goud. Met een van deze bridal stages zal je familie zeker onder de indruk zijn.

De party verhuur voor jouw Afghaanse bruiloft.

Lijkt een Afghaanse bruiloft in Den Bosch helemaal iets voor jou? Dan moet je ook zeker de juiste decoratie hebben voor het diner. Het diner wordt groot aangepakt bij Afghaanse bruiloften. Het diner wordt in buffetvorm geserveerd met enorm veel gerechten en desserts. Als je je bruiloft groots viert kun je kiezen voor de gouden Dior stoelen of de Napoleon stoelen. Ook de middenstukken kunnen niet missen bij het diner. Kies hier bijvoorbeeld uit: Wave flower, Orchid of Floral waterfall. Een goed servies en glaswerk voor het diner is: Bollywood of Marrakech. Dit vanwege de luxere details op het glaswerk.

Na het diner wordt er druk gedanst op de dansvloer. Het dansen wordt tussendoor afgewisseld met enkele rituelen die bij elke Afghaanse bruiloft aan pas komen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de Henna ceremonie. Daar kun je de special effects van Basma Weddings zeker niet missen. Zo verhuren wij bijvoorbeeld vuurwerk, droogijs, muurprojectie en sparkle led dansvloeren. Bekijk al onze verlichtingen op de website om te kijken wat het beste past bij jouw bruiloft in Den Bosch.

Heb je na het lezen van deze blog nog meer inspiratie nodig voor jouw bruiloft decoratie? Neem even een kijkje op onze site. Of ben je er al van overtuigd dat je bruiloft decoratie wil huren bij BASMA Weddings? Neem gerust contact met ons op. Samen kunnen wij jouw bruiloft decoratie dromen bij elkaar zoeken. Mocht je andere ideeën hebben, ook dan luisteren we graag.