Tussen RAI Amsterdam en het Beatrixpark vind je Zuidpool, een compleet vernieuwde winterse wonderwereld voor evenementen in de stad. Zuidpool beschikt over verschillende locaties voor authentieke en romantische events, allemaal met hun eigen sfeer, karakter en faciliteiten. De perfecte locatie voor jullie bruiloft! Zelf beschrijven ze Zuidpool in Amsterdam als romantisch, met een winterse sfeer. Daar vind ik het Winter Wonderland concept van Basma Weddings dan ook erg goed bij passen. Ook past het concept Bohemian erg goed bij deze locatie in Amsterdam, door de authentieke en romantische sfeer die er hangt. Er is trouwens ook de mogelijkheid om buiten te trouwen, en dat past natuurlijk perfect bij de Bohemian stijl.

Winter Wonderland concept

Ons Winter Wonderland concept is super betoverend en het lijkt net alsof je in een sprookje zit. Door de vele lichtjes en kaarsjes creëer je een hele romantische sfeer, perfect om in te trouwen. Met deze feestdecoratie weten wij zeker dat we jouw droombruiloft in Zuidpool in Amsterdam waar kunnen maken. Bij Basma Weddings hebben wij de mooiste bruiloft decoratie die je je maar kan voorstellen. Wij hebben ook effecten om je bruiloft nog spectaculairder mee te maken, bijvoorbeeld laaghangende rook of een vuurwerk fontein. Deze effecten kun je gebruiken bij bijvoorbeeld een entree of tijdens de eerste dans. Eigenlijk maakt het niet uit wat en wanneer je het gebruikt want je gasten zullen het zeker niet vergeten!

Bohemian concept

Ga je toch liever voor iets anders dan presenteren wij de Bohemian stijl, waar je kan genieten van de zachte natuurlijke kleuren waarbij verschillende werelddelen in samen komen. Door buiten te trouwen zul je dicht bij de aarde staan en daar draait Bohemian natuurlijk om. De zeer romantische stijl past perfect bij locatie Zuidpool in Amsterdam, niet alleen buiten maar ook binnen past de authentieke look bij Bohemian. Voor dit concept hebben wij natuurlijk ook passende effecten. Ik vind persoonlijk de ‘bubble blower’ de beste keuze. Dit effect is erg origineel en super romantisch en perfect om te gebruiken in Zuidpool Amsterdam.

Mocht je meer willen weten over ‘decoratie Zuidpool in Amsterdam’, bekijk dan onze website of neem contact met ons op via onze Social Media kanalen of via de mail/telefoon.