Bij Basma Weddings hebben wij de perfecte servies en taart tafels beschikbaar voor jouw bruiloft in Almere. Natuurlijk kun je servies en glaswerk huren bij een catering of zaal, maar wij beschikken over originele borden en glazen die je niet zomaar overal tegen zult komen. Zo heb je een unieke tafelsetting op jouw feest! Mocht je dus alleen een servies set nodig hebben voor jouw evenement, dan ben je bij Basma Weddings op het juiste adres. Ook als je opzoek bent naar een prachtige tafel voor die super mooie taart, kun je bij ons terecht.

De perfecte feestartikelen voor een romantische tafelversiering

Ben je opzoek naar decoratie items voor het creëren van de meest romantische sfeer op jouw bruiloft? Bij Basma Weddings kun je terecht voor zowel bloemen decoratie, tafellinnen, middenstukken en voor het verhuur van servies en glaswerk. Voor een bruiloft in Almere raad ik onze Versailles tafels aan met de chique Dior stoelen. Om de tafel mooi op te vullen, kun je gebruik maken van 1 van onze originele middenstukken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Wave flower, Orchid of Babylon. Het meest opvallende item op de tafel is het servies en glaswerk. Voor het huren van borden, glazen, bestek en servetten, kun je bij Basma Weddings zeker wat vinden. Voor het romantische bruiloft thema raad ik ons Versailles servies set. Deze set van gebroken wit met gouden details ziet er royaal uit op de tafel. Een perfecte keuze dus voor de romantische bruiloft in Almere.

Bij Basma Weddings huur je de meest originele taart tafels

Op een royale bruiloft huur ook een royale bruidstaart. Deze taart hoort natuurlijk in de spotlichten te staan voor het officiële aansnij moment. Daarom hebben wij bij Basma Weddings ook speciale taart tafels te huur. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het gebruik van een Dubai tafel. Dit een vierkante houten tafel met een speciaal design die verlicht kan worden, met een ronde glazen plaat erboven. Of kun je kiezen voor de Orchid taart tafel. Dit is een tafel met 2 ronde glazen platen, waartussen er satijnen Orchideeën worden geplaatst. 

Sinds kort kun je ook voor je bruidstaart bij Basma Weddings terecht. In samenwerking met La Tarte hebben we voor onze bruiloft concepten een bijpassende bruidstaart gecreëerd. Deze taarten zijn te vinden op onze website, dus neem gerust een moment om de pagina te bekijken.

Wil je nog meer informatie over het verhuur van servies en glaswerk voor een bruiloft in Almere? Bekijk dan onze website voor alle inspiratie. Voor vragen en meer kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website, via de telefoon of onze Social Media kanalen.