Het Golden Tulip hotel in Den Bosch. Wie wilt daar zijn bruiloft niet houden? Wij snappen zeker waarom dit een favoriete locatie is in Den Bosch. Deze prachtige locatie heeft 6 zalen. Bij BASMA Weddings weten wij wel zeker raad met 6 zalen decoreren. Wij hebben verschillende feestartikelen die perfect gaan passen bij jouw bruiloft in het Golden Tulip hotel. Op deze locatie kan je tot 450 gasten uitnodigen. Perfect als je een iets grotere bruiloft wilt geven en tegelijkertijd ook een luxe locatie wilt hebben voor jouw feest.

Servies en glaswerk die perfect past bij jouw concept

Het Golden Tulip hotel heeft 6 verschillende zalen met elk zijn eigen sfeer en karakter. Bij BASMA Weddings hebben wij voor welke zaal dan ook een bijpassend decoratie concept klaar liggen. Maar ik adviseer voor het Golden Tulip hotel in Den Bosch ons Versailles concept te kiezen. Dit chique concept past perfect bij dit classy en stylish hotel. De decoratie is in Empirestijl. Dit is een Franse stijl die in Parijs is ontstaan. De stijl is geïnspireerd door de Egyptische cultuur en Romeinse bouwkunst. Deze zie je daarom ook terug in onze decoratie. Gouden stoelen, tafeldecoratie en velvet stoffen zijn niet te missen! Voor de perfecte servies en glaswerk kun je het beste ons Versailles servies kiezen. Deze kun je voor een hoog aantal gasten natuurlijk bij ons huren. De perfecte keuze voor jouw droombruiloftt

Feestartikelen die een must zijn bij jouw bruiloft in Den Bosch

Feestartikelen zijn natuurlijk altijd al belangrijk geweest op jouw bruiloft. Door Corona is het nu nog belangrijker om de goede feestartikelen te huren, om zo ook thuis een feestsfeer te creëren.  Maar als je toch de mogelijkheid hebt om op een bijzondere locatie  te trouwen zoals het Golden Tulip hotel, dan kan je bij BASMA Weddings terecht voor de ideale feest decoratie. Bloemen zijn een leuk detail voor op de tafel in een van de 6 zalen van het hotel. Deze middenstukken kunnen jouw locatie nog een stuk bijzonder maken. Neem bijvoorbeeld onze Flower Bowl natural, Candles of de Circle of love. Dit zijn zeer unieke centerpieces, die dus ook bij een unieke locatie horen. Een bride stage kan op deze locatie natuurlijk ook niet missen. Neem eens een kijkje naar onze Qatara stage of de Florence stage. Prachtige bride stages die perfect zijn voor deze locatie. Ook sfeerverlichting kan een extra romantische ambiance creëren in de zaal. Neem bijvoorbeeld een kijkje naar onze Sfeerverlichting Medium of de Sfeerverlichting Extra large.

Wil je nog meer informatie over onze verschillende feestartikelen? Of heb je simpelweg nog meer inspiratie nodig? Neem even een kijkje op onze site. Kom je er niet uit, aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op.