Zou jij ook een Bollywood bruiloft willen in Den Bosch? Ben jij ook dol op de fleurige kleuren van Bollywood? Wil je ook een bruiloft die anders is dan andere bruiloften? Je kan verschillende decoratie gebruiken om jouw Bollywood concept helemaal eigen te maken door middel van verschillende stoelen, bride stages en natuurlijk prachtige bloemstukken. Bollywood concepten worden steeds mooier en grootser gevierd. Wij hebben zin om jouw Bollywood concept in Den Bosch te decoreren! 

Een Bollywood concept voor jouw bruiloft in Den Bosch

De kleurrijke Bollywood bruiloften zijn de meesters in het geval van een vreugdevol en extravagant feest. In dit concept staan alle kleurrijke culturen centraal. Bij BASMA Weddings vinden wij het belangrijk dat wij elke cultuur kunnen representeren. Dit is niet een concept voor alleen de Indiase cultuur, maar ook voor de kleurrijke Chinese, Afrikaanse en Zuid Amerikaanse tradities. De Bollywood decoratie is  herkenbaar aan de frisse en kleurrijke elementen. Denk aan een prachtig gekleurde flower wall, een altaar vol met gekleurde lichtjes en de prachtige eye catching tafeldecoratie. Decoratie op maat kan natuurlijk ook!

Jouw bruiloft decoratie voor het Bollywood thema

Bij BASMA Weddings vinden wij het belangrijk om elk concept prachtig te decoreren. Het Bollywood concept is daarom ook perfect! Wij houden van de bijzondere flower walls en de prachtige kleuren die bij dit concept horen. Een must voor je bruiloft in Den Bosch is zeker een bride stage in Bollywood concept. Wij hebben 3 verschillende podiums, en keuze uit deze is niet makkelijk want alle drie zijn prachtig voor het Bollywood concept. Mehndi zijden, Maroh Peach of Bollywood Beige zijn perfect voor jouw Bollywood concept. Wil je tafels ook nog mooi decoreren met allerlei verschillende bruiloft decoratie die wij hebben? Neem dan bijvoorbeeld onze speciale tafelloper met bloemen. De kleur kunnen wij altijd nog veranderen. 

Ook stoelen en tafels zijn niet te vergeten bij een bruiloft. Bij het Bollywood concept is het aan te raden om vooral chique stoelen en tafels te nemen. Bij BASMA Weddings ben je dan zeker aan het goede adres. Neem bijvoorbeeld onze Napoleon stoel,  Barcelona stoel of onze Dubai Tafel. Perfect voor jouw bruiloft thema.

Heb je na het lezen van deze blog nog meer inspiratie nodig voor jouw Bollywood bruiloft in Den Bosch? Neem even een kijkje op onze site. Ben je er al van overtuigd dat je een Bollywood concept wilt? Neem gerust contact met ons op. Samen kunnen wij jouw bruiloft decoratie dromen