Hoe maak je een misschien wel ‘saaie’ trap zo mooi dat je het een onderdeel van je bruiloft wilt maken? Wij bij BASMA Weddings kunnen jou dat leren! Door onze tips en tricks kun je elke trap omtoveren tot een geweldig decoratiestuk op je bruiloft in Eindhoven. Wij kunnen verschillende soorten bloemen om de leuning binden en een super romantische sfeer creëren bij een standaard trap. Heb jij een bepaalde favoriete bloem? Daar kunnen wij wat mee! We kunnen ze mee brengen in de decoratie en een bloementrap creëren van je favoriete bloem. Je kunt bijvoorbeeld je entree van de trap laten plaatsvinden. Super romantisch en zeker sprookjesachtig! Wij halen alles uit huis om jouw droombruiloft in Eindhoven waar te maken.

De mooiste bruiloft trap decoratie in Eindhoven

We weten denk ik allemaal wel dat verschillende soorten bloemen ook verschillende soorten betekenissen hebben en allemaal een andere sfeer mee brengen. Dit geldt ook voor verschillende kleuren licht effecten. Daarom is het belangrijk om er over na te denken welke soort bloem je wilt op je bloementrap. De meest populaire soort bloem die ze gebruiken bij een bruiloft is de roos, en dat is ook niet gek want de roos staat natuurlijk compleet voor de liefde. Maar wat als je iets origineels wilt? Wij hebben dan ook nog de prachtige orchideeën en de super schattige bloesem bloemen. Die keus is natuurlijk aan jou, maar als je twijfelt staan wij bij BASMA Weddings altijd voor jou klaar om je te helpen met dit soort belangrijke keuzes.

De leukste effecten voor jouw bruiloft

Naast onze geweldige bloemdecoratie hebben we ook nog bijzondere effecten, verlichting en podia om jouw bruiloft compleet mee te maken. Door de juiste effecten en lichten in te zetten kunnen wij de perfecte sfeer bij je gasten overbrengen. Ook kunnen wij natuurlijk het bruids podium decoreren met bloemen die passen bij de soort bloemen op de trapdecoratie. Daarnaast hebben we fantastische effecten zoals droogijs om laaghangende rook te creëren of bijvoorbeeld vuurwerk fonteinen om een verrassende entrée neer te zetten. Basma Weddings heeft nog veel meer in petto om je mee te kunnen verrassen, maak daarom gerust een afspraak om erachter te komen hoe wij jouw bruiloft in Eindhoven perfect kunnen maken.

Mocht je meer willen weten over ‘Trapdecoratie in Eindhoven’ en wat we jou kunnen bieden, wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake via het kopje ‘contact’ op onze website of klik hier. Voor overige vragen of inspiratie, kun je ook altijd bij het team van Basma Weddings terecht. Samen maken wij jouw grote dag extra speciaal!