Altijd al gedroomd van een bruiloft die geïnspireerd is door de Indische bruiloften? Dan is dit artikel zeker iets voor jou! Bij de Indische bruiloften in Rotterdam zie je vaak verschillende stijlen en felle kleuren terugkomen.Vele gasten die de zaal volmaken en tafels vol met verschillende lekkere hapjes en je hebt al een deel van jouw droom waargemaakt. Het andere deel zit hem natuurlijk in de decoratie zoals een podium, tafels en stoelen, middenstukken en bloemendecoratie. Dit kun je weer goed combineren met ons assortiment aan licht effecten en verlichting. Veel keuze dus aan decoratie items en partyverhuur wat je kunt huren bij BASMA Weddings.

De Indische bruiloft in Rotterdam

Bij een Indische bruiloft gaan viering en traditie hand in hand. Het trouwfeest duurt meerdere dagen en zit vol officiële ceremonies. Zo staat volgens de Indische huwelijkstradities de datum van de trouw in de sterren geschreven en wordt die bepaald door een priester. De bruiloft vindt plaats onder een Mandap. Dit kan het best omschreven worden als een vierkant prieel met 4 zet poten. Elke zet poot is bedekt met stof en ook bovenaan wordt stof gedrapeerd. Deze zijn vaak, net zoals de gehele bruiloft, in een felle kleur. Voor de Indische bruiloft in Rotterdam hebben wij bij BASMA Weddings 6 verschillende bride stages. De 2 populairste voor dit concept zijn de Mandap Green en de Mandap Old pink.

De perfecte lichteffecten kun je huren bij Basma Weddings

Bij de Indische bruiloft kun je natuurlijk niet de lichteffecten missen. Want als je weleens een Bollywood film hebt gezien, dan weet je dat lichteffecten perfect bij de expressies van de Indische muziek passen. Ook creëert het wat drama en aandacht. Dit maakt jouw bruiloft compleet. Bij BASMA Weddings hebben wij verschillende effecten te huur die je kunt gebruiken voor je bruiloft verlichting in Rotterdam. Dit zijn de Rainbow Fountains Premium, de Muur Projectie en de Confetti Shower premium. Op onze website kun je het assortiment bekijken. Wil je een idee hebben hoe het effect er op jouw bruiloft in Rotterdam eruit zal zien? Bekijk dan onze Social Media kanalen waar wij indrukken posten van allerlei bruiloften. 

Heb je na het lezen van deze blog nog meer inspiratie nodig voor jouw Indische bruiloft in Rotterdam? Neem even een kijkje op onze site. Ben je er al van overtuigd dat je een Indische bruiloft wilt? Of heb je meer informatie nodig over de verschillende decoraties? Neem gerust contact met ons op.