Naast de mooiste bruiloft decoratie, hebben we ook nog super leuke effecten en verlichtingen. Hierbij hebben we ook passende podia om alle aandacht richting het bruidspaar te trekken. Dit alles bij elkaar zorgt voor de meest perfecte bruiloft in Zwolle ooit! Wij kunnen de mooiste effecten creëren om je gasten mee te verrassen, we hebben de beste kwaliteit verlichting en de beste podia om jezelf te presenteren voor al je gasten. Door middel van Droogijs kunnen we jouw eerste dans laten plaatsvinden op een zelfgemaakte wolk, alsof je met de hoofd in de wolken in het geweldige Zwolle zit!

Het magische effect van Droogijs

Droogijs of koolzuursneeuw is de vaste vorm van koolstofdioxide of CO2. Droogijs wordt vooral gebruikt om te koelen. Het wordt ook in de bruiloft- en evenementen branche gebruikt om een laaghangende nevel te maken. Waterdamp condenseert hierbij op de koude gesublimeerde gasdeeltjes, die zwaarder zijn dan lucht. Bekijk de posts van Basma Weddings op Bol.com voor het kopen van droogijs. Wil je ons liever inhuren om zelf met het droogijs te werk te gaan in Zwolle? Dat kan natuurlijk ook. Met droogijs kunnen spectaculaire nevel effecten worden gecreëerd op bruiloften en evenementen en in theaters.  Droogijs kan bij onjuist gebruik ernstig gevolgen hebben voor de gezondheid en zelfs leiden tot de dood. Daarom is het aan te raden Basma Weddings in te huren of een andere professionele dienst het droogijs effect te laten creëren.

De mooiste verlichting en podia van Basma Weddings

Licht op de bruiloft locatie is van essentieel belang. Het is onmogelijk om het licht niet goed te hebben afgestemd op de kleuren, de drukte, de muziek en uiteraard het bruidspaar. Ook voor de gasten moet goed nagedacht worden over het licht. Dit, omdat je met licht intimiteit en emoties kunt creëren die daardoor voor de juiste sfeer zullen zorgen. Bekijk de website voor alle soorten coole verlichting. 

Ook podia zijn erg belangrijk voor feesten in Zwolle. Je wilt natuurlijk wel de volledige aandacht krijgen van al je gasten, daar kunnen wij voor zorgen. Zou je voor jouw bruiloft graag een verhoging willen hebben waar je een bruidsbank of een ceremonie tafel wilt neerzetten? In dit geval heeft BASMA Weddings drie verschillende hoogtes aan podia die aangeboden kan worden. Alle podia zijn 1 meter bij 2 meter. De laagste podium is 40 cm hoog. Laten we tot slot niet vergeten hoe belangrijk het is dat de gasten graag alles willen kunnen zien. Vandaar is een ophoging via een van onze podia een zeer goede aanbeveling.

Mocht je meer willen weten over ‘Effecten in Zwolle’ en wat we jou kunnen bieden, wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake via het kopje ‘contact’ op onze website of klik hier.