Heb jij ook altijd gedroomd over unieke bloemendecoratie van lelies voor jouw bruiloft in Arnhem? Bij BASMA Weddings ben je dan zeker bij het goede adres. Wij kunnen veel verschillende bloemendecoraties van lelies maken. Zo heb je bijvoorbeeld trapdecoratie, middenstukken en een bloemenboog. Met de lelie kun je alle kanten op. De lelie heeft voor iedereen iets en voor jouw bruiloft decoratie met bloemen in Arnhem kom je zeker wel verder bij BASMA Weddings!

Jouw eigen bloemenboog huren voor jouw droombruiloft

De lelie biedt je volop keus qua kleur, vorm en grootte. Zo heb je ook allemaal diverse kleuren zoals: sereen wit en rustig roze, maar ook in opvallend rood, geel, paars en oranje. Perfect dus voor jouw bloemen decoratie bruiloft in Arnhem. Ook hebben lelies allerlei verschillende patronen strepen, randjes of stippen. Zelfs de vorm van de bloem kent een grote diversiteit. De lelie is er in trompetvorm, maar ook in platte vorm en komvorm. Bij BASMA Weddings hebben wij diverse bloemstukken en bloembogen beschikbaar. Het is natuurlijk ook mogelijk om jouw eigen gepersonaliseerde bloemenboog te maken. Maar deze twee bloemenbogen passen perfect met de lelie bloemen: “De toog met drapering”. Deze is perfect als je een simpele bloemenboog wilt. In deze bloemenboog kan je makkelijk een mix van diverse prachtige lelies verwerken. Perfect als je een bloemenboog wil huren. De “Zijden bloemen toog” is ook een prachtige bloemenboog waarin de lelies prachtig zullen staan. Hierin kun je natuurlijk verschillende lelies gebruiken en ook gebruik maken van andere bloemsoorten.

De perfecte bloemen decoratie voor jouw bruiloft

Bloemen zijn echt niet te missen op een bruiloft. Bloemen creëren de juiste sfeer en romantiek, dus is het altijd een goede keuze voor wanneer je een fantastisch feest gaat vieren in Arnhem. Bij BASMA Weddings zijn wij erin gespecialiseerd om prachtige  bloemen decoraties te maken. Neem vooral ook even een kijkje op onze website als je nog meer inspiratie nodig hebt. Voor nu heb ik 3 perfecte middenstukken uitgekozen die goed bij de lelies past. Dit zijn de: Waterglass tower, Candles en de Lage verse bloemen. Hierin kun je een mix doen van verschillende lelies of andere bloemsoorten. Perfect voor de ideale bloemen decoratie in Arnhem.

Heb jij na het lezen van deze blog veel inspiratie voor jouw bruiloft op kunnen doen op het gebied van bloemen decoratie? Weet je zeker dat je lelies wilt gebruiken? Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou verder om je bloemen boog of bloemstukken te creëren. Weet je het nog niet zeker? Bekijk onze website voor meer inspiratie of neem even contact met ons op zodat we samen kunnen brainstormen.