Bloemen zijn voor elke gelegenheid leuk, maar op jouw speciale dag geeft bloemdecoratie al helemaal een special effect. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om bloemstukken of een bloemenboog te huren, trapdecoratie te nemen of voor andere bruiloft decoratie item te gaan met bloemen. Hangbloemen zijn daarbij ook een hele mooie keuze voor jouw bruiloft in Ede.

De beauty van hangbloemen op jouw bruiloft in Ede

Met hangbloemen bedoelen wij bloemen, takken of groen wat hangt aan decoratie stukken. Zo hebben wij bij Basma Weddings een aantal stages waarbij er bloemen aan de bovenkant hangen. Bij het concept Botanisch hebben we de Botanisch stage vierkant en rond, waarbij er hangbloemen worden gebruikt aan de bovenkant van de stage bij de doeken. Dit geldt ook voor de Qatara stages, onze nieuwste Babylon stage, Miriam’s stage en de unieke Delfts blauw prieel. Voor hangbloemen kan er een keuze gemaakt worden tussen verse of zijden bloemen. Omdat het varieert per bride stage hoeveel hangbloemen er gebruikt worden, zou je voor sommige podiums gebruik kunnen maken van verse bloemen voor een super effect. Het ruikt dan lekkerder en ziet er luxer uit. Ook heb je de keuze om verschillende bloemen hiervoor te gebruiken.

Zo combineer je de hangbloemen met de bruiloft decoratie van Basma Weddings

Naast het gebruik van hangbloemen op bride stages, zou je deze speciale trendy bloemendecoratie ook op andere items kunnen gebruiken voor jouw bruiloft in Ede. Denk bijvoorbeeld aan de familietafel, zoals onze Orchid waterfall. Wat ook speciaal zou kunnen zijn is bloemen hangen aan stoelen. Iets origineels wat nog niet eerder is voorgekomen. Ook bij een bloemenboog kun je hangbloemen gebruiken. Wil je extra groot en spectaculair gaan op jouw bruiloft in Ede? Dan kun je hangbloemen gebruiken wat vanuit het plafond hangt. Dit kun je voor een gehele ruimte doen, bij de entree of bijvoorbeeld boven de tafels waar gasten zitten. Is er een grote kristallen hanglamp aanwezig op de locatie, dan kan ook aan die lamp deze unieke bloemen gebruikt worden. Er is dus keuze genoeg en bij Basma Weddings kunnen wij dit allemaal waar maken.

Ben jij een bruid die wel eens wat nieuws wil proberen en stralen met unieke bloemen decoratie op haar bruiloft in Ede? Bekijk dan onze website voor ons modern assortiment aan bruiloft decoratie verhuur. Ook voor overige vragen kun je gerust contact met ons opnemen. Dit kan via de mail, telefoon of via onze Social Media kanalen.