Wellicht kent niet iedereen het prachtige land Libanon. Het werd vroeger het Parijs van het Midden-Oosten genoemd, en voor een goede reden. De Libanezen hebben stijl, houden van flair en zijn over-the-top. Ze houden van feesten, en voornamelijk hun bruiloften zijn ‘out of this world’. Mocht je dus voor een unieke bruiloft thema willen gaan op jouw bruiloft in Den Haag, lees dan vooral verder voor alle tips!

De decoratie van de Libanese bruiloft in Den Haag 

Zoals eerder genoemd werd, pakken de Libanezen graag uit voor hun bruiloften. Dit doen ze vooral om een goede indruk achter te laten bij hun vrienden. De entree begint meestal met een trommel of dansgroep (dabke groep). Hierbij wordt ook vaak rookeffecten gebruikt. 

Het podium is een belangrijk onderdeel van de Libanese bruiloft in Den Haag. Het is naast de dansvloer, een item dat veel in de spotlight komt te staan. De tafels zijn groot, met enorme centerpieces. Als er een trap in de zaal is, zal die zeker van prachtige decoratie voorzien zijn. De unieke taart tafel kan niet gemist worden op de Libanese bruiloft en vergeet vooral niet nog meer special effects zoals lichteffecten en vuurwerk. 

Deze decoratie items passen perfect bij het Libanese bruiloft concept

Voor een Libanese thema bruiloft in Den Haag raad ik aan om de nieuwe Babylon stage te huren. Deze hebben wij ontworpen ter inspiratie van de Libanese bruiloft, dus past deze perfect bij jouw evenement. De Dubai tafels bevinden zich in dezelfde Arabische sfeer, inclusief de Dubai stoelen. En wil je voor een bijpassend middenstuk gaan, kies dan voor onze Babylon centerpiece. Wil je liever iets unieker, dan raad ik de Water glass tower aan wat bestaat uit waterkommen met water en rozen. Heel apart en one-of-a-kind. 

Een Libanese bruiloft is niet compleet zonder extra veel special effects. Bij Basma Weddings kun je terecht voor dansvloeren, vuurwerk, droogijs, rook en lichteffecten. Voor dit bruiloft thema is vooral de vuurwerk en het lage rook aangeraden om een perfecte Libanese sfeer te creëren. 

Wil jij ook een stylish Libanese bruiloft in Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kunnen wij jouw bruiloft decoratie dromen bij elkaar zoeken. Mocht je zelf andere ideeën hebben, ook dan luisteren we graag