Wil jij een schitterende locatie voor je bruiloft in Nijmegen? Keuze genoeg! Maar heb je altijd al willen trouwen in een kasteel, dan is Slot Doddendael misschien wel de perfecte keuze voor jou. BASMA Weddings heeft vaker de decoratie verzorgd in kastelen en kan ook deze locatie omtoveren. Welk bruiloft thema je ook kiest, van Bohemian tot Minimalistisch, het zal een droombruiloft zijn waarbij het de gasten aan niets zal ontbreken.

 

Een droombruiloft in Slot Doddendael in Nijmegen

Slot Doddendael is een erg leuke locatie waar je jouw bruiloft kunt houden. In het prachtige kasteel of de bijbehorende boomgaard kun je elk feest omtoveren tot een sprookje. Er is bij deze toplocatie in Nijmegen zelfs de keuze om te blijven overnachten in de prachtige kamers. Het is een erg sfeervolle en prachtige plek voor jouw speciale dag, wat natuurlijk als muziek in de oren klinkt. En met de hulp van de nummer 1 decorateur BASMA Weddings, zal jouw bruiloft in Nijmegen niet te vergeten zijn. 

Je kunt de locatie erg mooi aankleden met diverse sfeerverlichting die je overal kunt ophangen, ook hebben wij genoeg meubilair en nog veel meer te huur op het gebied van bruiloft decoratie. Afhankelijk van jouw thema, bieden wij de mooiste combinaties aan. Het thema Bohemian zou hier bijvoorbeeld met zijn bruine en groene tinten, perfect bijpassen! 

Het prachtige servies en glaswerk van BASMA Weddings

Deze unieke locatie in Nijmegen is de mooiste plek om te trouwen. En in samenwerking met BASMA Weddings kun je Slot Doddendael omtoveren tot een waar Bohemian sprookje. Onze ruime keuze aan tafels, gedekt met het prachtige Bohemian servies, bijpassend tafellinnen en een Babylon middenstuk passen hier heel mooi bij. Ook raad ik de Bohemian stoelen aan voor een rustieke effect wat bij deze traditionele plek past. Omdat een kasteel vanuit zichzelf al een bruiloft-worthy omgeving heeft, hoef je niet perse allerlei feestartikelen te gebruiken. Zorg dat je een aantal showstoppers kiest, die juist bij Slot Doddendael passen en het plaatje compleet maakt. Deze unieke decoraties zullen een prachtig effect hebben en een schitterend resultaat leveren.

Kijk op onze website voor meer informatie over het huren van feestartikelen en meer om jouw bruiloft in Nijmegen compleet te maken. Voor vragen kun je ook altijd bij BASMA Weddings terecht via telefoon of onze Social Media kanalen. 

Door Selena van Welbergen