Een stad middenin het grootste aaneengesloten natuurgebied van Europa en een rijk koninklijk verleden. Apeldoorn is een bruisende en gezellige stad gelegen bij het Nationale Park De Hoge Veluwe, met een mooie combinatie van natuur, kunst en architectuur. Trouwen bij Paleis het Loo, wat vroeger alleen mogelijk was voor de Koninklijke Familie, is nu voor iedereen een beschikbare trouwlocatie geworden. Op deze locatie zou een bruiloft met het Versailles bruiloft thema bijvoorbeeld perfect passen. Wij kunnen ook een prachtige decoratie voor jouw bruiloft klaarzetten voor jouw trouwfoto’s. Bij BASMA Weddings is alles mogelijk!

 

Ons prachtige Versailles bruiloft thema 

Trouwen in de stad van de liefde, Parijs. Daar droomt iedereen van. Maar een echte sprookjesbruiloft in een kasteel is ietsje verder op, in Versailles. Dit concept is geïnspireerd op het Paleis van Versailles. Een echte sprookjesbruiloft komt hier tot leven. De decoratie is in Empirestijl, dit is een Franse stijl die in Parijs is ontstaan. De stijl is geïnspireerd door de Egyptische cultuur en Romeinse bouwkunst. Deze details zie je daarom ook terug in onze decoratie en zullen zeker goed passen bij jouw bruiloft in Apeldoorn.

 

Het BASMA Weddings decoratie wat past bij het Versailles concept

Om het Versailles concept verder helemaal uit te werken heb je genoeg keuze aan stoelen bij ons. Kijk is op onze website naar de Dior stoelen of de Napoleon stoel. Deze zijn chique voor een Versailles concept in een buiten setting. Bij een Versailles concept zijn de kleuren wit, goud, zilver en licht roze echt niet te missen. Hiermee kan je goed spelen met allerlei verschillende artikelen die BASMA heeft. Neem bijvoorbeeld onze Versailles servies en glaswerk. Door deze witte en gouden details geef je de locatie een extra sfeertje. Middenstukken die perfect bij jouw droombruiloft in Apeldoorn passen zijn bijvoorbeeld de Babylon, Floral Waterfall of de Water glass tower. 3 prachtige items die bij een Versailles bruiloft zeker zullen opvallen.

Meer te weten willen komen over het Versailles concept? Bekijk de blog pagina op basmaweddings.nl. Meer over BASMA Weddings en haar bijzondere creaties met speciale effecten, bekijk onze Youtube channel. Heb je na het lezen van deze blog veel inspiratie voor jouw bruiloft? Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou verder om je droombruiloft  te creëren. 

Door Selena van Welbergen