Wie wilt er nou niet op een super romantische locatie trouwen? Vanaf 1 januari 2018 is de Mispelhoef in Eindhoven een officiële trouwlocatie. Trouwen in de prachtige vijvertuin of in 1 van de sfeervolle zalen is een echte belevenis. Naast het trouwen, hebben ze bij de Mispelhoef ook extra aandacht besteed aan het vermaken van de bruid. Zo beschikken ze over een bruidshuisje, compleet met bubbelbad, open haard en airco. Bij BASMA Weddings beginnen onze handen te jeuken bij zo’n prachtige locatie, waar wij tot wel 250 gasten kunnen verrassen met onze betoverende feestartikelen.

Het mooiste bruiloft concept voor de Mispelhoef in Eindhoven

Het mooiste bruiloft concept voor de Mispelhoef in Eindhoven De Mispelhoef past bij vele van onze concepten omdat het een diverse locatie is waar wij heel veel mee kunnen. Wil je groots zoals bij een Libanese bruiloft of Winter Wonderland? Of hou je toch meer van een rustige uitstraling zoals bij ons Minimalistische concept. Zelf zou ik kiezen voor het Bohemian of het Botanische tuin concept. Deze focussen beide op de natuur en passen bij de prachtige vijver op deze locatie. Het mooie groen staat al en hier kan heel goed gespeeld mee worden. Het romantische en natuurlijke van de Mispelhoef in Eindhoven komt erg terug in het Bohemian en Botanische servies en glaswerk. De Bohemian borden geven door de bruine kleur een mooie hout-achtige look. De Botanische borden geven een natuurlijke water-achtige sfeer door de blauwe kleur, dit past zeer perfect als je bij de vijver wilt trouwen.

Ook het mooiste servies & glaswerk van Basma Weddings thuis

Servies en glaswerk lijkt misschien het minst spannende onderdeel van je bruiloft, maar toch is het erg belangrijk omdat het een hoogtepunt is van de tafeldecoratie. Het geeft een fijn gevoel voor het oog als zelfs de borden en glazen betoverend zijn. Als Corona het niet toelaat om je bruiloft uitgebreid op zo’n prachtige locatie te houden, kunnen wij ook jouw woonkamer of tuin ombouwen tot een prachtige locatie in dezelfde stijl en sfeer als de Mispelhoef in Eindhoven. Dus ja, ook in deze moeilijke tijden staan wij voor jou klaar, met goed advies en de beste service. 

Denk je bij ons de meest bijpassende borden en glazen te hebben gevonden voor jouw bruiloft in Eindhoven? Neem dan contact met ons op en samen gaan we het tot in de puntjes regelen. Heb je nog vragen of inspiratie nodig? Bekijk dan onze website voor alle details.