Amsterdam is heel groot en erg divers, daar houden wij van! De Marokkaanse bruiloften zijn vaak groot en feestelijk en daarom past ons Marrakech thema perfect bij een Marokkaanse bruiloft. De bruiloften kennen behalve traditionele rituelen ook gewoontes die nauw verbonden zijn met de cultuur. De Marrakech nights 1000 en 1 nacht concept decoratie is dan ook geïnspireerd op de Oosterse cultuur en brengt zich heel wat unieke decoratie items met zich mee.

Ons betoverende Marrakech decoratie concept

Marrakech, de magische rode stad, is zeer betoverend en heeft vele liefhebbers. Mensen laten zich inspireren door de stad in hun huis, als interieur, of ze nemen het mee naar hun bruiloft. Zo zal jouw bruiloft in Amsterdam net zo betoverend zal zijn als de fantastische stad. Door de juiste kleuren te combineren creëren wij een romantische uitstraling en leveren wij de juiste bruiloft decoratie om dit thema waar te maken. Luxe decoratie, tapijten en lampen in aardetinten, verzadigd rood, goud en oranje. Het concept is een mix van de rustieke en eenvoudige nomad stijl en de koninklijke stijl die ‘1000 en 1 nachten’’ roept. Deze sfeer maken wij graag waar door de juiste bruiloft decoratie in te zetten.Wij hebben prachtige Marrakech bride-stages, servies, bruidsboeketten, taarten en nog veel meer. En vergeet ook niet onze speciale effecten, om dit thema nog extra speciaal en betoverend te maken.

Jouw Marokkaanse droombruiloft in Amsterdam

Dit is de dag waarop je het groots uitpakt, zowel in decoratie, kleding en eten. Niets is te veel voor BASMA Weddings en niets is te gek! Wij vinden het belangrijk om jouw achtergrond en cultuur over te brengen in de belangrijkste dag van je leven en daar zullen wij dan ook alles voor doen. Alles wat jij belangrijk vindt, vinden wij nog belangrijker! Met onze expertise maken wij jouw droombruiloft in Amsterdam werkelijkheid.

Mocht je meer willen weten over de Marrakech stijl en wat we jou kunnen bieden, wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake via het kopje ‘contact’ op onze website of klik hier.