Trouwen op een van de unieke en mooiste locaties in Hilversum is een droom. Met de professionals van Basma Weddings verzorgen wij je een mooie ervaring om niet te vergeten op de deze bijzondere dag. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden op het gebied van bloemen decoratie, tafels, stoelen, servies en glaswerk, bride stages, flower walls en meer witte artikelen bij Basma Weddings.

De mooiste witte bruiloft artikelen voor jouw bruiloft

Jouw trouwlocatie in Hilversum aankleden met witte bruiloftsartikelen is niet zo moeilijk. De kleur wit komt namelijk vaker voor bij bruiloften omdat het een hemelse en romantische sfeer met zich meebrengt. Wit staat onder andere voor een nieuw begin, een lege doek om op geschreven te worden En daarom ben je vooral bij Basma Weddings aan het goede adres, want witte bruiloft decoratie hebben wij genoeg! Wij hebben een ruime keuze aan feestartikelen passend bij dit thema en in combinatie met het Marrakech servies en glaswerk bijvoorbeeld, kunnen we jouw bruiloft omtoveren tot het perfecte plaatje. Met deze luxe borden, glazen, bestek en bijpassend tafellinnen, zorgt BASMA Weddings dat de tafels op jouw grote dag in Hilversum er schitterend uitzien.

Een witte bruiloft in Hilversum

Stel je een witte omgeving voor met betoverende verlichting..wat een magisch gevoel zou dat kunnen geven! Ook deze verlichting en andere special effects zijn bij BASMA Weddings te huur. Maar wat een witte bruiloft in Hilversum uniek maakt, zijn onze wedding meubels en decoratie artikelen. De stijlvolle Versailles meubels in combinatie met het Marrakech servies en glaswerk van BASMA Weddings bijvoorbeeld, geven jouw bruiloft in Hilversum een chique uitstraling. Dit in combinatie met een prachtige Floral waterfall middenstuk, toveren jouw bruiloft om tot het perfecte plaatje! Het Marrakech servies en glaswerk maakt het compleet. Met deze luxe borden, glazen, bestek en bijpassend tafellinnen decoreren wij de tafels op zijn mooist op jouw grote dag. Heb je nog een showstopper nodig? Dan raad ik de Miriam´s stage aan. Deze charmante witte bride stage maakt een perfecte plek voor jouw trouwfoto’s en laat een unieke indruk achter op jouw bruiloft in Hilversum.

Geïnspireerd om een witte bruiloft te organiseren in Hilversum? Bekijk op onze website het gehele assortiment. Voor meer informatie over het huren van deze feestartikelen en decoratie items, kun je gerust contact met ons opnemen.

Door Selena van Welbergen