Bohemian bruiloft is een sprookjesachtig bruiloft thema bestaande uit een mix van stijlen die uit verschillende werelddelen samen komen met bonte kleuren zoals rood, roze, geel en oranje. Het is een rustige stijl met invloeden uit exotische landen. Het zachte romantische gevoel dat aards is en geïnspireerd is door de prachtige natuur. Het concept “Bohemian bruiloft’ komt oorspronkelijk van de term ‘Bohemian’, dit was een term die gebruikt werd door Roma-zigeuners. Dit concept is voor hen die de belangrijkste dag van hun leven willen vullen met natuur, cultuur en drang om de wereld te ontdekken.

Een betoverend sprookje met ons bohemian bruiloft concept

Bohemian bestaat uit natuurlijke elementen, wilde bloemen, en lichtjes. Dit zijn dan ook de belangrijkste elementen in deze stijl. Het draait om dicht bij de aarde staan en dit mee te brengen in een thema. Door dit te doen zal je bruiloft wel uit een betoverend sprookje lijken te komen. Onze decoratie is een mix van diverse objecten, kleuren en patronen uit diverse delen van de wereld. Van bride-stages en meubilair tot bruidstaarten en servies, de mooiste middenstukken en bruidsboeketten, en zelfs passende effecten en verlichting om het af te maken. Wij halen alles uit huis om de Bohemian stijl op jouw bruiloft neer te zetten. Laat je verrassen door dit natuurlijke sprookjesthema!

Trouwen in Bohemian stijl

Het idee klinkt eng, zeker in Nederland, maar buiten trouwen kan heel mooi zijn. Er is genoeg ruimte en je hoeft geen rekening te houden met het bekleden van muren. Bohemian gaat natuurlijk om de natuur, daarom past buiten trouwen hier wel erg goed bij. Als het zonnetje schijnt en de vogeltjes fluiten is dit de perfecte stijl om in te trouwen. Het zorgt voor mooie foto’s en de gasten kunnen genieten van de frisse lucht. Er zal wel rekening gehouden moeten worden met de weersvoorspelling, maar wij denken probleem-oplossend en kunnen jou daar perfect bij helpen! 

Je bohemian bruiloft door BASMA Weddings

Mocht je meer willen weten over de Bohemian stijl en wat we jou kunnen bieden? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake via het kopje ‘contact’ op onze website of klik hier. Ook voor andere vragen ben je welkom bij BASMA Weddings. Samen kunnen we op zoek gaan naar de perfecte Bohemian bruiloft decoratie voor jouw mooie dag! Voor meer inspiratie neem een kijkje op onze instagram.