Elkaar het ja woord geven in de buitenlucht, aan het water of op een van de mooie locaties in Apeldoorn. Samen met je genodigden een bijzondere dag beleven met het team van BASMA Weddings. Zo maken wij  samen een onvergetelijke dag van jouw Nederlandse bruiloft in Apeldoorn.

Locaties in Apeldoorn voor jouw Nederlandse bruiloft

Leuke locaties in en nabij Apeldoorn voor een unieke Nederlandse bruiloft zijn: 

De Woeste Hoeve. Op deze locatie geef je elkaar het ja woord op de hoeve in een beeldige bostuin, serre of in een van de mooie kamers die deze locatie biedt.

Hotel Mennorode. Temidden van schitterende bossen en heide staat hotel Mennorode. Dit is dit een prachtige plek in Apeldoorn om te trouwen, maar met opties voor binnen en buiten en waar je ook kunt overnachten.

Het ideale servies en glaswerk voor een bruiloft locatie in Apeldoorn, dan je trouwlocatie omtoveren tot een Hollands pareltje. Een Nederlands concept met een ruime keuze aan feestartikelen zoals Tulpen, klompen en molens in combinatie met het prachtige Delftse Glorie servies en glaswerk van BASMA Weddings. Speciaal voor jouw grote dag in Apeldoorn kun je tafels compleet decoreren met deze luxe witte met blauw bedrukte borden, glazen, bestek en bijpassend tafellinnen? Niets schreeuwt meer Holland en wij houden van traditioneel. 

Partyverhuur en decoratie van BASMA Weddings

Met het partyverhuur van BASMA Weddings wordt iedere zaal omgetoverd met de mooiste bruiloft versiering. Wij creëren een ruimte waar het er niet alleen feestelijk uitziet maar het ook voelt als een feestje. Een bloementunnel voor je entree, LED verlichting of vuurwerk. Wat jij graag bij jouw grote dag inbegrepen wil hebben, maakt BASMA Weddings mogelijk. We hebben een groot assortiment aan tafels en stoelen. Je kunt zelf uitzoeken en combineren naar de stijl die je op jouw bruiloft in Apeldoorn wil creëren. Wil je een Luxe bruiloft, dan zijn de prachtige Dubai tafels die gecombineerd kunnen worden met de Napoleon stoelen zeer geschikt. Voor een Royal wedding zou de Versailles tafel met de Louis stoel een hele mooie set maken, maar zo kun je op onze website nog meer decoratie en feestartikelen vinden die jouw Nederlandse bruiloft in Apeldoorn perfect maakt! 

Voor meer informatie of vragen over het Nederlandse bruiloft concept in Apeldoorn, kun je gerust contact opnemen met BASMA Weddings.

Door Selena van Welbergen