De coolste effecten voor jouw droombruiloft in Utrecht kan je natuurlijk huren bij BASMA Weddings. Met ons ruime assortiment aan decoratie hebben we ook een ruim assortiment aan effecten voor jouw bruiloft. Zoek je een speciaal lichteffect? Alles is mogelijk bij BASMA Weddings. Utrecht heeft prachtige locaties waarbij je met vele soorten lichteffecten, podiums en verlichting een mooie indruk kunt achterlaten.

Het perfecte podium voor jouw bruiloft in Utrecht

Natuurlijk kan een podium op jouw bruiloft in Utrecht niet missen. Deze kun je bij BASMA Weddings huren. Kies bijvoorbeeld voor onze podiumdelen van 40,60 en 80 cm voor een standaard podium. Deze podiums kun je ook nog decoreren met de verschillende podiumrokken die we hebben. Bijvoorbeeld de Podiumrokken Wit of Zwart. Wij kunnen deze eventueel ook naar jouw concept van de bruiloft aanpassen. Wil je dat de gasten helemaal uit hun dak gaan wanneer zij het podium zien? Ga dan voor een van onze unieke bride stages. Bekijk bijvoorbeeld de Henna stage, Moon stage of de Xylofoon stage op onze website voor een indruk.

 

 

Perfecte speciale effecten voor jouw bruiloft

Bij BASMA Weddings hebben we verschillende effecten die je kunt gebruiken voor jouw bruiloft. Natuurlijk is het hierbij ook belangrijk om te kijken wat er precies bij jouw locatie past. Wij verhuren bijvoorbeeld: Machines, Bubble blower, confetti, vuurwerk, droogijs en laaghangende rook. Laaghangende rook is perfect als je een afgehuurde zaal hebt. Dan zijn de Low Fog Excellent en de Entrance Smokescreen Excellent perfect voor jouw zaal. Voor een spetterende eerste dans kun je kiezen voor de Vuurwerk Fonteinen 4 meter of de Rainbow Fountains Premium. Beide zijn een geweldige keus om spetterend je dans te doen. De Bubble Blower is het perfecte effect voor binnenkomst of een buiten bruiloft in Utrecht. Je kan bij BASMA Weddings kiezen voor de Bubble blower Premium of de Bubble Blower Excellent. Beide geven een super cool effect aan jouw bruiloft in Utrecht.

Heb je na het lezen van deze blog nog meer inspiratie nodig voor jouw bruiloft in Utrecht? Neem even een kijkje op onze site. Of weet je nog niet helemaal zeker wat er perfect bij jouw bruiloft gaat passen? Ben je er al van overtuigd dat je een van onze speciale effecten wilt? Of heb je meer informatie nodig over de verschillende decoraties? Neem gerust contact met ons op.