De Libanezen houden wel van een feestje en hebben hier geen nauw budget voor opzij gelegd. Geen decoratie item is te uniek of te groot voor de Libanese bruiloft in Ede. Licht en rookeffecten zijn een must, en de tafels zien er altijd fascinerend uit. Daarom hebben wij bij BASMA Weddings het concept van de Libanese bruiloft gecreëerd voor de bruidjes in Ede die dit thema geweldig vinden.

 

De grootste bruiloften zijn de Libanese bruiloften

Op Instagram kun je veel inspiratie vinden over de Libanese bruiloft invloeden. Het is een spectaculair evenement. Veel dansen, zingen en over the top decoratie. Zo wordt er vooral gebruik gemaakt van veel witte bloemen, glas/kristallen centerpieces, grote podiums en genoeg special effects voor 10 bruiloften! Maar ja je wilt toch dat je bruiloft de mooiste dag van je leven is en dus ook de meest memorabele dag. Dus in principe mag en kan alles op de Libanese bruiloft. Heerlijk toch?!

 

 

Zo creëer je jouw droombruiloft met Libanese invloeden

Onze podiums Versailles, Florence en Bohemian zijn een perfecte keuze voor de Libanese bruiloft in Ede. Omdat er veelal witte bloemen gebruikt worden, past het Orchid middenstuk goed bij dit thema. Wil je liever wat kleur erbij, dan is Flowerbowl Natural perfect. Ga je voor wat groters op tafel? Dan adviseer ik de Sky flower. Een zeer origineel en modern middenstuk.

Qua special effects kan een Libanese bruiloft niet zonder vuurwerk, alle soorten. Bij de entree, op de dansvloer, bij het taart snijden en wanneer je het een goed moment vindt om even iets extra’s te hebben. Om het nog even wat cooler te maken, raad ik ons Droogijs aan. Dit creëert een rookeffect en is te vinden op onze website en los te kopen op bol.com 

Droom jij ook van een memorable bruiloft in Ede? Bekijk de Libanese decoratie thema op onze website. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Samen kunnen wij jouw bruiloft decoratie dromen bij elkaar zoeken. Mocht je zelf andere ideeën hebben, ook dan luisteren we graag