Er zijn veel geschikte locaties in Nijmegen die wij geheel kunnen omtoveren tot de mooiste Marokkaanse bruiloft met ongekende luxe en warme kleuren, gecreëerd met ons grote assortiment aan bruiloft versiering en de mooiste bruiloft decoratie. Naast de bruiloft ceremonie hebben wij ook vele mogelijkheden voor een succesvol feest na afloop, met de feestdecoratie en partyverhuur items van BASMA Weddings.

 

De mooiste bruiloft in Nijmegen

Waan je in Marokko tijdens je bruiloft in Nijmegen met een van de Marrakesh stages. De intieme kleuren en romantische stijlen geven je echt een magisch gevoel. Deze stages komen in verschillende formaten en zouden prachtig samengaan met de Dior stoelen. De Dior stoelen zijn een echte eyecatcher op jouw evenement. Het zitje is gemaakt van een zacht kussentje in de kleuren ivoorwit of groen. Tevens heeft deze stoel een hoge rugleuning met een gouden of zilveren rand. Ook zou het prachtig staan met de Versailles tafels, de vorm is ovaal dus je hoeft niet bang te zijn voor scherpe hoeken. Deze tafels zijn ook erg geschikt voor smallere ruimtes.

Prachtige middenstukken voor op de tafels.

De tafels kun je dekken met het Marrakesh servies en glaswerk met bijpassend tafellinnen, en afmaken met een mooi middenstuk zoals onze Blossom Explosion. Dit is een prachtig explosief middenstuk dat meteen de aandacht van jullie gasten trekt. Het middenstuk bestaat uit meerdere soorten prachtige bloemen. Ook verhuren wij de Floral Waterfall, een bloemstuk met afwisselende lagen bloemen van delicate texturen die diepte en een vloeiend effect creëren. Een prachtig effect voor op een sprookjesachtige bruiloft, wat een spectaculair geheel vormt en je doet voelen alsof je in een waar Arabisch sprookje terecht bent gekomen. Heb je een ander idee wat jou liever toepast, kijk dan op onze website voor veel meer mogelijkheden voor de mooiste bruiloft decoratie in Nijmegen.

 

 

Het magische feest in samenwerking met BASMA Weddings

Na afloop van de ceremonie verder gaan met de receptie, kunnen wij ook mogelijk maken met de vele feestdecoratie en party verhuur items bij BASMA Weddings. Zo beschikken wij decoratie voor een Special Entrance, prachtige verlichting, projecties, sfeerverlichting, moving heads en nog veel meer! Ook hebben wij droogijs voor mooie effecten, zoals een laag rook effect over de dansvloer. Of zelfs een loper om je entree nog specialer te maken. Deze is beschikbaar in diverse kleuren, te vinden op onze website. Neem eens een kijkje op de site om te zien welke het beste bij jou past! Voor de presentaties of optredens kunnen wij ook een podium bouwen met de frames and names van BASMA Weddings om de zaal zo nog persoonlijker te maken. Voor alle mooie momenten op jouw grote dag hebben wij de juiste decoratie items en partyverhuur beschikbaar.

Kijk op onze website voor meer informatie over onze feest en bruiloft artikelen. Kom je er niet uit? Neem dan even contact met ons op via onze Social Media kanalen, via de mail of via de telefoon.