De Botanische tuin bruiloft biedt een natuurlijke achtergrond die veel warmte en comfort uitstraalt. Omdat de botanische tuinen gevuld zijn met kleurrijke bloemen en planten, heb je al gauw het wauw effect binnen! Zo loop je naar het altaar, vergezeld door de bezienswaardigheden en geluiden van de natuur. Door de kleine bruiloft versieringen krijgen jouw gasten gelijk zin om de dag bij jullie te besteden. De Botanische tuin bruiloft biedt een ontspannen en prachtige sfeer aan waar gasten van zullen genieten. De feest decoratie voor de dag is zeker ook niet te missen en dit zal precies perfect zijn voor jouw feest. De mooiste bruiloft decoratie of partyverhuur voor jouw perfecte feest in Park de Heerlijkheid vind je bij BASMA Weddings!

 

Botanische tuin in Park de Heerlijkheid

Bij deze bijzondere locatie hoort natuurlijk ook een van onze concepten. BASMA Weddings heeft 9 verschillende concepten voor jouw droombruiloft. Bij elke locatie passe natuurlijk meerdere bijzondere concepten. Park de Heerlijkheid past vooral bij het Minimalistisch en Botanische Tuin concept, als je je bruiloft rustig wil houden met bruiloft versiering. Wil je liever iets luxer en verbazingwekkender hebben, dan past het Libanese concept het best bij jouw bruiloft in Rotterdam. Om jouw bruiloft in Rotterdam af te maken kun je kiezen voor een van onze bride stages. Op onze website vind je genoeg keuze! Een leuk extraatje waar je aan kunt denken om deze locatie nog meer op te vrolijken is een prachtige frame met de naam van het bruidskoppel. Bekijk al onze Frames&Names op BASMA Weddings.

 

Trouwen in Park de Heerlijkheid

De mooiste dag van je leven wil je natuurlijk wel vieren op een bijzondere locatie! Bekijk dan Park de Heerlijkheid in Rotterdam. De locatie is gevestigd in een prachtige en natuurlijke omgeving. Je kunt kiezen om jouw bruiloft buiten te houden onder de bomen, op het grasveld of op het strand. Drie leuke locaties voor jouw droom evenement! Deze locatie heeft 4 zalen: de Blauwezaal, Rode zaal, Waterzicht en Parkzicht. Bij Waterzicht kunnen 100-700 gasten terecht. Bij Parkzicht 10-150 gasten en bij Blauwezaal en Rode zaal passen er 10-50 mensen. 4 prachtige zalen waarbij je ook de mooiste bruiloft decoratie nodig hebt. Met de verschillende middenstukken en linnen die we bij BASMA Weddings in het assortiment hebben, wordt jouw bruiloft zeker perfect. Kies bijvoorbeeld onze tafelloper Wit of Roze. Perfect als je een klassieke tafelloper wilt. Voor alle andere decoratie items voor jouw feest in Rotterdam, kun je onze website bekijken.

Heb je na het lezen van deze blog nog meer inspiratie nodig voor jouw bruiloft decoratie? Neem even een kijkje op onze site. Of ben je er al van overtuigd dat je bruiloft decoratie wil huren bij BASMA Weddings? Neem gerust contact met ons op. Samen kunnen wij jouw bruiloft decoratie dromen bij elkaar zoeken. Mocht je andere ideeën hebben, ook dan luisteren we graag.