De roos is weliswaar de meest romantische bloem van alle bloemsoorten. Naast het feit dat het de meest gebruikte bloem is op Valentijnsdag om je geliefde cadeau te geven, wordt het ook voor andere gelegenheden gebruikt. Ook voor een bruiloft in Utrecht is de roos het beste bloemendecoratie waar je voor kunt kiezen. Bij BASMA Weddings hebben wij een variatie aan bloemendecoratie waar rozen in gebruikt worden. 

De mooiste bloem ter wereld

Of je nou wel of niet van bloemen houdt, wanneer je een roos ontvangt van een geliefde of iemand speciaal dan brengt het vanzelf een glimlach op je gezicht. De roos is een internationaal bekende bloem die wellicht het meest gebruikt wordt in het alledaagse leven en op speciale gelegenheden. Zo ook op bruiloften in Utrecht wordt het vaak gebruikt in allerlei decoratie en partyverhuur. Deze bruiloft decoratie bloem kan bijvoorbeeld gebruikt worden in de Flowerwall, bloemen boog, bruids boeketten, bloemstukken, trapdecoratie en podiums. Het mooie van de roos is dat deze in verschillende kleuren beschikbaar zijn.

 

Voor deze decoratie items kun je gebruik maken van de roos

Wil je rozen gebruiken in een bridestage, dat kun je het beste doen met de bride stages van ons Botanisch concept. Omdat dit concept zich focust op de natuur, met een combinatie van groen en bloem, past het er perfect bij. Andere bloemen decoratie voor jouw bruiloft in Utrecht waar rozen in verwerkt kunnen worden zijn onze bloemstukken. Bij BASMA Weddings hebben we een variatie aan middenstukken die zeker een unieke impressie achterlaten. De bloemstukken waar rozen het meest bij passen zijn. De Waterglass tower, Flowerbowl Natural, Wave flower, Candles, Lage verse bloemen, Babylon, Small roses, Circle of love en Sparkling flower piece. Genoeg keuze dus voor de bruid! 

Bij BASMA Weddings verzorgen wij ook de mooiste bruidsboeketten voor jouw grote dag. In vrijwel al onze bruiloft concepten past de roos. De kleuren die het meest gebruikt worden zijn rood, roze, wit, gebroken wit en blauw. Dit kunnen zowel echte als zijden bloemen zijn overigens. Ook voor andere bloemendecoratie voor jouw bruiloft in Utrecht zoals bloemenbogen, flower walls en centerpieces kunnen wij gebruik maken van zijden rozen. Deze hoef je niet te verzorgen en zien er toch net zo echt uit!

Voor de mooiste bruiloft decoratie in Utrecht kun je bij BASMA Weddings terecht. Wij verhuren unieke decoratie items waarin de mooie roos in verwerkt kan worden. Neem gerust een kijkje op onze website of Social Media kanalen voor het gehele assortiment. Wij bij BASMA Weddings staan graag voor je klaar om jouw speciale dag memorabel te maken!