Voor de Turkse bruiloft in Den Haag kun je bij BASMA Weddings terecht voor alle nodige feestartikelen. Je kunt hierbij denken aan bloemen decoratie, flower walls, special effects, stages, tafels & stoelen, middenstukken en zeker niet te vergeten, servies en glaswerk. Wil je unieke borden en glazen huren voor jouw bruiloft? Ben je opzoek naar een servies set die traditioneel Turks oogt, of wil je liever iets origineels waar je de show mee steelt en het eten nog mooier doet stralen op de bruiloft? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Lees gerust verder om te ontdekken wat de meest bijpassende borden en glazen zijn voor een Turkse bruiloft in Den Haag.

Bij BASMA Weddings kun je de mooiste decoratie huren

Als je op zoek bent naar de mooiste decoratie en feestartikelen voor jouw bruiloft, zoek dan niet verder. Bij BASMA Weddings hebben we voor elk soort bruiloft thema een concept gecreëerd op de website met bijpassende decoratie artikelen. Zo helpen we je wat makkelijker kiezen welke feestartikelen bij jouw feest passen. Voor de Turkse bruiloft in Den Haag kun je het beste voor onze Marrakech, Libanese of Versailles concept kiezen. Deze concepten zijn geïnspireerd door de Arabische en Oosterse bruiloften. De Turkse gemeenschap houdt wel van een groot feest met de mooiste decoratie items. Net als de Indische bruiloft, houden ze bij de Turkse bruiloften ook van de kleuren rood en goud. Daarom raad ik onze Versailles stage aan, met de Orchideeën middenstukken, de Dubai stoelen, rode tafellopers en vooral veel vuurwerk en rookeffecten.

 

Het perfecte servies voor de Turkse bruiloft in Den Haag

Het perfecte servies en glaswerk voor bij de Turkse bruiloft in Den Haag is de Versailles of Marrakech set. Onze Versailles servies set heeft een gebroken witte kleur met gouden details. Zo is het bestek van goud en heeft het glas een gouden randje. Dit servies set past mooi bij de Turkse bruiloft omdat het best uniek is en vanwege de basic kleur, goed te combineren is met verschillende tafeldecoratie items en middenstukken. De Marrakech servies en glaswerk concept lijkt veel op die van Versailles alleen heeft deze een combinatie van zilveren en gouden details. Ook is deze iets simpeler. Denk je nou ik wil graag echt unieke borden en bestek huren? Neem dan eens een kijkje naar onze Bohemian servies. Deze set heeft is bruin getint en lijkt een jaguar design te hebben. Het zal jouw gasten zeker versteld doen staan.

Denk je bij ons de meest bijpassende borden en glazen te hebben gevonden voor jouw Turkse bruiloft in Den Haag? Neem dan contact met ons op en samen gaan we het tot in de puntjes regelen. Heb je nog vragen of inspiratie nodig? Bekijk dan onze website voor alle details.