Een Indische bruiloft moet natuurlijk wel de mooiste en kleurrijkste feestdecoratie hebben. Daar zijn wij voor. Bij ons kun je de mooiste party decoratie huren voor jouw bruiloft in Eindhoven. Wij zorgen voor de mooiste bruiloft decoratie op de belangrijkste dag van je leven. Je kunt bij ons alles huren om jouw bruiloft in Eindhoven zo betoverend mogelijk te maken. De Kleurrijke Bollywood bruiloften zijn de meesters in het geval van een vreugdevol en extravagant feest. In dit concept staan alle kleurrijke culturen centraal. Bij BASMA Weddings vinden wij het belangrijk dat wij elk cultuur kunnen representeren. Dit is niet een concept voor alleen de Indiase cultuur, maar ook voor de kleurrijke Chinese, Afrikaanse en Zuid Amerikaanse tradities.

Van tafeldecoratie tot bruidstaarten

De Bollywood decoratie is herkenbaar aan de frisse en kleurrijke elementen. Denk aan een prachtig gekleurde flower wall, een altaar vol met gekleurde lichtjes en de prachtige eye catching tafeldecoratie. De kleuren rood, paars, roze en groen komen het meeste voor bij dit thema. Zo hebben wij bij Basma Weddings bijvoorbeeld een prachtige Mandap stage, kleurrijke doeken en tafellinnen en opvallende middenstukken voor jouw feest in Eindhoven. Maar denk bijvoorbeeld ook aan Servies en Glaswerk van het Bollywood concept. Ga je liever voor kleurrijk of toch simpeler want ‘less is more’? 

Om jouw extravagante Indische bruiloft nog meer op te laten vallen, beschikken wij bij Basma Weddings nu ook over prachtige bruidstaarten. Zo vier je jouw mooiste dag nog meer in stijl. In samenwerking met La Tarte kun je voor jouw bruiloft in Eindhoven bijvoorbeeld kiezen voor de Bohemian, Marrakech of Versailles bruidstaart. Zit jouw ideale taart of bruiloftdecoratie er niet bij? Decoratie op maat kan natuurlijk ook! Wij staan open voor nieuwe ideeën en bespreken dit graag met je.

Neem BASMA Weddings mee naar huis

Ook voor als Covid-19 het nog niet toe laat, verhuren wij de mooiste decoratie bij je thuis. Wij laten een pandemie niet je bruiloft verpesten en wij maken er het beste van, natuurlijk op de meest veilige manier. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij kijken samen met jou naar de beste oplossing. In de tuin of in een appartement, wij denken met je mee. Van bruidsbanken tot tafellopers, wij zijn van alle markten thuis en wij kunnen zelfs jouw woonkamer omtoveren tot een prachtige locatie om in te trouwen. Wij zorgen dat alles perfect is voor jouw Indische bruiloft in Eindhoven, ook als Covid-19 nog steeds in ons leven is.

Mocht je meer willen weten over ‘decoratie voor een Indische bruiloft in Eindhoven’ en wat we jou kunnen bieden, wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake via het kopje ‘contact’ op onze website of klik hier.